Idei pentru timpul liber. Unde te poţi relaxa în luna august

Nu se mai găsesc bilete la Metallica. Metallica revine la Bucureşti pentru un concert de promovare a noului album, „Worldwired”. Spectacolul are loc la Arena Naţională, la data de 14 august şi este sold out încă de la începutul anului. „Mulțumim pentru achiziționarea biletelor pentru «Turneul Metallica: Worldwired 2019». Fiecare bilet include albumul «Hardwired...To Self-Destruct» în format fizic sau digital, în funcție de opțiunea selectată”, anunţă eventim.ro. În acest turneu ce cuprinde 25 de concerte europene, Metallica este însoţită de trupele Ghost şi Bokassa, care vor cânta în deschidere.

Concerte rock la malul mării

Între 15 şi 18 august, iubitorii de muzică rock strâng rândurile pe malul Mării Negre, la Tuzla, şi vor petrece ca pe vremuri. Pun muzica pe primul loc, berea rece pe al doilea şi se bucura de una dintre cele mai frumoase plaje din România. În prima zi vor cânta Les Elephants Bizarres, Emil, Luna amară, Subcarpaţi, pe 16 august urcă pe scenă, printre alţii, Byron şi Vama, iar în ultima zi Grimus, Timpuri Noi, Alternosfera şi Viţa de Vie. Biletul pentru o zi costă 90 de lei, iar un abonament pentru cele 3 zile 200 de lei.

Festival de muzică şi sporturi pe apă în Ceahlău

La poalele Muntelui Ceahlău, într-o zonă parcă ruptă din poveştile dacilor, se naşte în 2018 festivalul Water Music. Organizat pe malul Lacului Izvorul Muntelui, cunoscut şi ca Lacul Bicaz, festivalul şi-a propus de la început să devină locul de întâlnire al iubitorilor de sporturi de apă, de munte şi natură. Vor răsuna acorduri de blues, folk şi rock, căci pe scenă vor urca Zdob şi Zdup, Kempes, Trenul de noapte, Celelalte cuvinte sau Fără zahăr. Vor avea loc proiecţii de filme, demonstraţii nautice, parada motocicliştilor, a bărcilor şi a maşinilor de off-road. Participanţii pot practica şi ei sporturi de apă şi se pot caza în corturi plutitoare.

Loading...