Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

Aleargă şi ajută un copil! La data de 29 septembrie 2018, Asociația Diaconia Filiala Măgurele dă startul semimaratonului “Goana după sănătate – Alerg și ajut un copil”, ediția a II-a, eveniment sportiv caritabil având ca scop atât promovarea unui stil de viaţă sănătos, cât şi ajutarea copiilor fără familii.

Proiectul a luat naștere în anul 2014, după fericita întâmplare prin care părintele Andrei Drăgan, preot paroh în localitatea Nefliu, Măgurele, a înfiat 3 copii orfani. De atunci, părintele a hotărât sa înfiinţeze un așezământ social destinat unui număr de 20 de copii fără familii. Pasionații de alergare, dar nu numai, se pot înscrie în competiţie pe platforma evenimentului,  www.goanadupasanatate.ajutuncopil.ro, până la data de 27.09.2018, taxele de participare fiind asimilate ca donații umanitare. Semimaratonul se va desfășura în Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti şi îşi propune să adune peste 700 de participanti, de la copii cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, până la adulți de peste 90 de ani.

Arome orientale, la târgul «1001 de nopţi»

Ajuns la cea de-a patra ediţie, Târgul Oriental „1001 de nopţi”, vă aşteaptă pe 29 şi 30 septembrie, între orele 11 şi 20, în Centrul Vechi al Capitalei cu multe noutăţi şi surprize. Vei simţi că pătrunzi într-o altă lume, altă cultură. Vei fi întâmpinat cu parfumuri şi rochii arăbeşti, lucruri hand made, bijuterii simple sau sofisticate, cosmetice naturale, haine, genţi, dar şi preparate delicioase, cu specific divers. Sonia Trifan şi Deea Maxer sunt doar câteva dintre vedetele pe care avem ocazia să le vedem la acest târg. „Eu sunt mare iubitoare de parfumuri arăbeşti. Am deja peste 50. O bună parte din cele de la târg le-am încercat în vacanţa din Dubai”, spune Sonia Trifan.

Sonia  Trifan
Sonia Trifan

Andra, concert «tradiţional» la Sala Palatului

Andra va avea 3 concerte consecutive la Sala Palatului din Bucureşti. După ce vineri, 28 septembrie, urcă pe scenă în cadrul unui concert pentru o companie privată, sâmbătă şi duminică, tot aici (de la ora 19.00), artista face show pentru publicul larg. Concertul ei, „Tradiţional”, e un omagiu adus muzicii româneşti, cu ocazia Centenarului. Va fi acompaniată de Orchestra Fraţilor Advahov şi va interpreta cele mai cunoscute şi iubite melodii ale sufletului românesc, culese din toate regiunile ţării. Show-ul de sâmbătă a fost programat la cererea publi­cului, după ce toate biletele de duminică au fost epuizate. Cel mai ieftin costă 79 de lei, iar cel mai scump 249 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net