Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Satul lui Moş Crăciun şi-a deschis porţile la mall. Până pe 24 decembrie, poţi trăi magia Sărbătorilor de iarnă în Satul lui Moş Crăciun, deschis zilnic la Bucureşti Mall. Aici vei primi gratuit dulciuri şi băuturi, tot gratuit poţi beneficia de zona de împachetat cadouri şi poţi face o călătorie virtuală în sania trasă de reni, cu ajutorul tehnologiei VR.

Potrivit organizatorilor, o parte din Sat a fost creată special pentru cei mici, sub formă de iglu. Acesta are un diametru de patru metri şi o înălţime de 1,5 metri şi e totodată unul dintre cele mai mici cinematografe din lume. În interiorul său, copiii pot urmări desene animate. Pe de altă parte, la Veranda Mall din Bucureşti s-a deschis Târgul de Crăciun, unde comercianţi din mai multe zone ale ţării te aşteaptă cu vin fiert, plăcinte moldoveneşti, sarmale, cozonaci sau decoraţiuni.

The Dire Straits Experience, 3 concerte în România. După succesul fulminant înregistrat în trecut la noi în ţară, Dire Straits Experience a ales să aniverseze 40 de ani de la lansarea “Sultans of Swing” prin 3 concerte în ţara noastră, anunţă eventim.ro. Foştii membri ai legendarei Dire Straits, Chris White & Chris Whitten, vor cânta în seara aceasta (ora 20.00) la Filarmonica Banatului din Timişoara, mâine la Sala Palatului din Bucureşti, iar marţi, 12 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.  Biletele au preţuri cuprinse între 60 şi 390 de lei.

Ştefan Hruşcă începe turneul «Acasă de Crăciun». Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri îndepărtate, pentru un turneu aniversar! De mâine, vocea lui se va auzi de-a lungul şi de-a latul ţării.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Astfel, potrivit informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, luni, 11 decembrie, va cânta la Opera Naţională din Timişoara, marţi va fi la Arad, miercuri la Iaşi, joi va fi la Suceava, vineri la Bacău, sâmbătă la Cluj-Napoca, duminică, 17 decembrie, la Braşov, la 18 decembrie cântă la Bucureşti, iar la 20 decembrie la Târgu Mureş. Cel mai ieftin bilet costă 50 de lei. Concertele din 14, 15 şi 16 decembrie e posibil să fie anulate în urma decretării doliului naţional.

image
image
image
image
image
image
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net