Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

    Nu ştii ce să-i cumperi în dar partenerului tău de Ziua Îndrăgostiţilor? Vizitează câteva târguri de profil, ca să te inspiriFoto Click!
Nu ştii ce să-i cumperi în dar partenerului tău de Ziua Îndrăgostiţilor? Vizitează câteva târguri de profil, ca să te inspiriFoto Click!

Dacă nu ştii ce să faci săptămâna viitoare, Click! îţi prezintă mai jos unele sugestii.

Ţapinarii, în turneu împotriva «dulcegăriilor»

Dacă pentru mulţi luna februarie este una a dragostei, pentru Ţapinarii este un pretext de a porni într-un turneu Anti-Valentine’s Day. Asta ca să echilibreze puţin balanţa şi ca să le schimbe gustul celor scârbiţi de atâtea dulcegării. Au cântat până acum la Craiova, Timişoara şi Arad, azi cântă la Sibiu, pe 11 februarie la Braşov, pe12 la Cluj, pe 13 la Târgu Mureş, pe 14 la Bucureşti şi pe 15 februarie la Constanţa.

Cadouri găseşti la târgurile de Valentine’s Day

Nu ştii ce să-i cumperi în dar partenerului tău de Ziua Îndrăgostiţilor? Vizitează câteva târguri de profil, ca să te inspiri. La Liberty Mall din Bucureşti, în perioada 6-15 februarie se vând produse handmade personalizate, dulciuri, cosmetice, lumânări decorative şi tot felul de produse fengshui de dragoste. Dulciuri, suveniruri şi aranjamente florale se vor găsi şi la căsuţele de lemn din Voluntari, Pipera, unde de la 1 februarie şi până duminică va fi târgul de Valentine’s Day. La Oradea Plaza, vinerea şi sâmbăta viitoare va avea loc un târg handmade cu o mulţime de cadouri atât pentru ea, cât şi pentru el.

Nu poate lipsi un film de dragoste la cinema

Din 13 februarie, în cinematografe rulează „Fifty Shades of Grey” (Cincizeci de umbre ale lui Grey). De Ziua Îndrăgostiţilor, Christian Grey şi Anastasia Steele, cuplul care a înflăcărat imaginaţia a peste 100 de milioane de cititori din toată lumea, prinde acum viaţă în interpretările lui Jamie Dornan şi Dakota Johnson în ecranizarea romanului-fenomen cu acelaşi titlu.

Tavi Colen cântă la restaurant

Cuplurile care vor să-şi petreacă seara la un restaurant, cu mâncare, dar şi cu muzică bună, pot alege La Mia Musica Ristorante din Bucureşti, unde cântă Tavi Colen şi bandul său. Spectacolul începe sâmbătă, la ora 20.00, artistul pregătind un repertoriu special cu muzică pentru îndrăgostiţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net