Idei de weekend. Unde te distrezi în București: «Le Quartier Créatif», chefuri de Halloween și concerte

Ultima actualizare:

    Ținutele extravagante și înfricoșătoare sunt sarea și piperul unei petreceri de Haloween reușiteFoto: Getty
Ținutele extravagante și înfricoșătoare sunt sarea și piperul unei petreceri de Haloween reușiteFoto: Getty

În acest sfârșit de săptămână, mai multe evenimente ”se luptă” pentru a scoate bucureștenii din casă. Cum vineri se sărbătorește Halloween-ul, organizatorii nu au ratat ocazia să ofere petreceri cu această temă.

- Michael Jackson –Thriller-Halloween Special, vineri 1 noiembrie de la ora 22.30, la Berăria H situată în București, Șos. Kiseleff nr 32. Este o petrecere tribute cu fantome și strigoi dedicată atât regelui muzicii pop cât și sărbătorii de Halloween. Biletele costă între 20 lei și 45 de lei.

- Gala"Folk You! Florian Pittiş"are loc în Piața George Enescu pe 1 și 2 noiembrie. Cele mai bune voci din folk și rock, printre care Cristi Minculescu, Vița de Vie, Mircea Baniciu, Alina Manole, Andrei Păunescu, Vali Boghean sau Alex Calancea vor urca pe scenă pentru a-i încânta pe spectatori cu numeroase balade, piese de folk mixat cu rock alternativ, pop, folclor și jazz. Programul ediției din acest an cuprinde 15 concerte iar accesul publicului este liber.

-”Cenaclul Flacăra Adrian Păunescu” se întoarce vineri 1 noiembrie cu un concert la Sala Palatului al celor mai mari dintre artiștii care au cântat în spectacolele acestui fenomen artistic. Biletele costă între 90 și 250 de lei iar spectacolul începe la ora 19.00.

-”Dia de los Muertos”(nr.ziua celor morți)cea mai mare petrecere de Halloween din București va fi organizată pe 2 noiembrie de la ora 22.00, la Berăria H. De partea muzicală se vor ocupa printre alții Dj Johnny Damix, Meiros MC și dansatorii și dansatoarele de la The Glam Squad. Accesul este gratuit

-Concert Șatra B.E.N.Z, sâmbătă 2 noiembrie la Arenele Romane, str Cuțitul de Argint nr 21.00, de la ora 21.00. Biletul costă 45 de lei.

-concert Antonia, sâmbătă, 2 noiembrie, ora 17.30, la Berăria H. Biletele costă 50 de lei cu loc la masă în fața scenei și 30 de lei locul la masă în restul sălii.

Nuit Sociale - Le Quartier Créatif, pe 2 noiembrie, la fostul restaurant Cina

Pe 2 noiembrie 2019, în fostul restaurant Cina, începând cu orele 21:00, Nuit Sociale organizează Le Quartier Créatif alături de Cartierul Creativ. În cadrul evenimentului Le Quartier Créatif va avea loc o expoziție foto și va fi expusă o instalație interactivă, preview pentru expoziția BINAR, care va avea loc în premieră în luna noiembrie tot în incinta fostului restaurant Cina. VR, video-mapping 3D, proiecții realizate de Matei Mihai Visuals, muzică bună de care se vor ocupa artiștii rezidenți Nuit Sociale - Le Epocs și Răzvan Ivănescu, multă socializare și dans, sunt doar câteva secvențe din seara de 2 noiembrie și care o fac să sune promițător.

“Cartierul Creativ este în prezent cea mai efervescentă zonă culturală și creativă a Bucureștiului: o comunitate închegată de designerii, arhitecții, artiștii și antreprenorii care își au aici atelierele, galeriile, studiourile sau cafenelele, dar și un spațiu unde se desfășoară poate cele mai hip evenimente din oraș. În acest context, și ținând cont că viața de noapte și petrecerile, în general, sunt parte integrantă din cultura și brandul bucureștean, găzduirea unui eveniment Nuit Sociale în cartier a venit natural”, a declarat Andrei Borțun, CEO The Institute.

Citiți și

4 decorațiuni pentru o petrecere de Halloween

Cele mai scumpe petreceri de Halloween din lume

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net