Idei de petrecere a timpului liber

CLIIMA20121020_0022_1.jpg

BZN, două concerte la Sala Palatului
Citeste tot despre: 

BZN, două concerte la Sala Palatului- Cea mai populară trupă olandeză a tututor timpurilor, BZN, revine în România pentru un nou concert programat duminica viitoare, pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

 Hituri precum „Blue eyes, blue eyes”, „Dance dance” sau „Mon amour” vor ridica în picioare miile de fani, cu ocazia celor două spectacole pe care le va susţine: unul de la ora 16.00 şi altul de la ora 20.00 . Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei.

Tudor Gheorghe cântă din Caragiale

Spectacolul „Nu se poate cu de toate”, pe care maestrul Tudor Gheorghe îl susţine în această seară la Sala Palatului din Bucureşti, conţine versuri moralizatoare din poezia mai puţin cunoscută a lui Caragiale.

Spectacolul se va desfăşura în acompaniamentul desăvârşit al cvintetului Arkadia, care va completa atmosfera epocii caragialistice cu care va fi învăluit publicul. Preţul biletelor este cuprins între 80 şi 220 lei şi se găsesc în reţeaua Vreau Bilet.

Încă un spectacol este programat pentru data de 19 noiembrie, tot la Sala Palatului.

Ştefan Bănică jr. îşi lansează album

Ştefan Bănică jr. îşi va lansa miercuri, 24 octombrie, la AFI Palace Cotroceni, noul său material discografic numit „Altceva”. Este al 14-lea album de autor din cariera sa şi conţine colaborări inedite şi influenţe muzicale din alte genuri decât cele cu care ne-a obişnuit.

După această lansare, Bănică va porni într-un turneu prin 9 oraşe. Acesta va începe sâmbătă, 27 octombrie, la Constanţa, după care va continua până luna viitoare cu Piatra Neamţ, Iaşi, Bacău, Craiova, Cluj, Piteşti, Braşov şi Ploieşti. Biletele costă 100 sau 150 de lei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1