Iată unde se află Elena Udrea înainte de condamnarea finală!

Ultima actualizare:

    Elena Udrea s-ar afla în vacanță în Atena
Elena Udrea s-ar afla în vacanță în Atena

Emoții mari pentru Elena Udrea! Cât de curând va primi sentința finală în dosarul Gala Bute. În prima instanță a primit șase ani de închisoare cu executare. Ieri nu s-a prezentat la termen, pentru că este plecată din țară.

Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a mărturisit că aceasta a lipsit ieri de la termenul procesului în care este acuzată de finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009, din cauza faptului că este plecată în Grecia.

”Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena”, a mai spus apărătorul pentru hotnews.ro.

Este plecată în Atena

Moment de speculații pentru unii care s-au grăbit să anunțe că fostul ministru al Turismului a fugit din țară și nu este doar în vacanță.

Elena Udrea nu se află în acest moment sub control judiciar, iar instanţa i-a permis sa călătorească în afara ţării.

Următorul termen în acest proces este 26 februarie, iar în dosarul Gala Bute are termen pe 8 martie, a mai spus avocatul Alexandru Chiciu.

Ea a fost condamnată la 6 ani de închisoare, în primă instanţă, în dosarul Gala Bute, iar judecarea apelului este aproape de final.

Alina Bica este în Costa Rica

Și prietena ei, Alina Bica, a plecat din România încă din decembrie, imediat ce a scăpat de sub control judiciar. Ea se află acum în Costa Rica, acolo unde practică avocatura, iar gurile rele spun că și Udrea este tot aici.


    Alina Bica este și ea plecată din România
Alina Bica este și ea plecată din România

”Am văzut știrile apărute despre pretinsă mea fugă din țară. Într-adevăr nu mă aflu în țară, lucru pe care l-am adus la cunoșțînță instanței, dar tin să precizez că nu se pune problema să fi fugit din țară, așa cum nu se pune problema să mă gândesc să fug în viitor. Mă confrunt cu o situație personală, privată, care și ea a fost adusă la cunoștință instanței. Mai multe comentarii nu doresc să fac. Voi clarifica situația în foarte scurt timp”, a declarat fosta șefă a DIICOT pentru lumeajustitiei.ro.

În decembrie 2014, Bica a fost trimisă în judecată în dosarul despăgubirii frauduloase a omului de afaceri Gheorghe Stelian de către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților.

În acest dosar a fost arestat și omul de afaceri Dorin Cocoș, suspectat că a solicitat 10 milioane de euro de la Gheorghe Stelian pentru a interveni pe lângă comisia de la ANRP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net