Iată unde îşi «agăţau» pedofilii victimele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dosarul „Sex cu băieţei" este plin de amănunte picante, inclusiv hărţi cu spaţiul de unde proxeneţii găseau minori pentru clienţi bogaţi. Anchetatorii au aflat unde îşi fac veacul cei care se prostituează şi ce cluburi frecventa Doru Iuga, directorul OTV.

Încă nu se ştie exact când a început să „lucreze" această reţea de prostituţie masculină, dar supravegherea atentă a început acum un an. Procurorii spun că majoritatea copiilor care se prostituau erau fără adăpost sau foarte săraci, din mai multe zone de întâlnire pentru homosexuali.

Când un client cu bani avea poftă de carne tânără, proxeneţii mergeau în zona Lipscani, în centrul istoric -la barieră, în Piaţa Romană, în faţa cinematografului „Patria", la benzinăria din str. Eminescu, pe bd. Brătianu în faţa fast food-ului, în faţa magazinului Unirea sau la etajul IV -la jocuri, pe aleea din faţa Patriarhiei, în Parcul Cişmigiu, în Piaţa Kogălniceanu -la o sală de Internet, în Piaţa Universităţii, în parcul de la Sala Palatului, la Gara de Nord, în parcul Operei, în rond la ASE, în zona Maternităţii Bucur -pasajul Mărăşeşti, în zona restaurantului Budapesta, unde aşteptau copiii flămânzi. Aceştia erau transportaţi cu taxiuri la locul unde se consuma partida de sex.

Directorul OTV Doru Iuga obişnuia să vină des la Gara de Nord. „Caută băieţi cu care să întreţină relaţii sexuale. Îi plac băieţii de 13 -14 ani", afirmă un martor. Un altul spune că l-a cunoscut pe Doru Iuga în Clubul Soho, local unde otevistul a fost văzut foarte des, însoţit de fiecare dată de câte 2-3 băieţi.

Unii dintre tineri îşi adăuga la nume şi „locul de muncă" pentru a fi identificat mai uşor de client. De pildă, Florin, de 19 ani, era cunoscut ca „Florin de la Unirii". Discuţiile erau cam aceleaşi: cât este plătită partida de sex, în ce constă, câţi bani primeşte proxenetul şi cine asigură transportul.

Clientul voia de fiecare dată să ştie vârsta tânărului, cum arată, dacă ştie ce are de făcut. În funcţie de prestaţie, se plătea între 50 şi 400 de lei, uneori mai mult, până la 200 de euro, dacă clientului i-a plăcut, iar partida de sex a durat mai mult.

Ce motive aveau minorii să se prostitueze

Cei mai mulţi dintre copiii care se prostituau erau fără familii sau foarte săraci. Se vindeau ieftin, pentru mâncare, ţigări, medicamente pentru părinţi şi chiar pentru o „ghiuvetă", după cum arată mesajele menţionate de procurori.

„Sunt eu, Mihai. Nu ai şi tu o combinaţie pentru mine că am şi eu nevoie de vreo 100 -150 de lei că s-a îmbolnăvit mama şi nu are bani de medicamente. Aştept sms."

„Scuză-mă, te rog, că te-am dezamăgit şi promit că fac orice. Sună-mă pe mine când mă mai vrea Klaus, te rog frumos."

"Uite, am un băiat. Îţi dă o muie, să-i dai şi lui o ghiuvetă din aia, că-l bate soră-sa că a spart ghiuveta."

Doru Iuga, în arest 29 de zile

Cetăţeanul german Klaus Zander, alături de directorul OTV Doru Iuga şi alte patru persoane, vor sta 29 de zile în arest. Judecătoria Sectorului 2 a admis, în urmă cu o săptămână, propunerea Parchetului Capitalei şi a emis mandate de arestare preventivă pentru directorul OTV Andrei Costin Doru Iuga, oamenii de afaceri Klaus Zander şi Andrei Marius Staicovici, precum şi pentru Viorel Manolache, Romeo Ştefan Haciadurian şi Adrian Dobre, acuzaţi de proxenetism sau sex cu minori.

Instanţa a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, pe numele lui Costel Ţurcanu, poreclit „Scooby", despre care se ştie că se prostituează în Germania. Ştefan Romeo Haciadurian este internat cu fractură de şold, după un accident produs în arest.

Citeşte şi:

Doru Iuga, director OTV, implicat în proxenetism şi prostituţie

Dudu Steel: «Doru Iuga se masturba în timp ce vorbeam cu prinţesa Caradja»

Doru Iuga: «E penibil! Criminalii sunt liberi, iar Dan este arestat!»Doru Iuga: «Acasă sunt ca un musafir»

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net