Iată uite unde găseşti cele mai ieftine chirii din Bucureşti

Ultima actualizare:

    Dacă vrei să te muţi cu chirie află că preţurile sunt mai mici şi le poţi negocia mult mai uşor
Dacă vrei să te muţi cu chirie află că preţurile sunt mai mici şi le poţi negocia mult mai uşor

Agenţiile imobiliare anunţă că preţurile nu se vor mări în această toamnă din cauza crizei financiare care a stabilizat piaţa, cu toate că se anunţă un val de inchirieri în următoarea perioadă.

An de an, piaţa imobiliară sau propietarii se îmbogăţeau de pe urma închirierilor. Anul asta pare că lucrurile nu vor mai sta la fel ca în anii trecuţi, cu toate că în toamnă vor veni miile de studenţi gata să închirieze o locuinţă.

Zonele în care găsim cele mai scumpe garsoniere sunt: Nerva Traian - preţul de închiriere al unei garsoniere este de 287 de euro, Dorobanţi - 286 de euro, Unirii şi Călăraşi - 284 de euro.

Cât despre locurile unde am putea să închiriem o garsonieră la un preţ rezonabil, zonele bifate sunt: Theodor Pallady, Giurgiului, Pantelimon sau 1 Decembrie, unde preţul e în jur de 160 de euro.

La apartamentele cu două camere, costul cel mai mai ridicat este în cartierul Herăstrău, care este considerată zonă de top în Bucureşti. Aici preţul mediu este de 671 de euro. În Cotroceni, un apartament costă lunar  în jur de 511 euro pe lună, iar la Unirea 435 de euro.

Cel mai ieftin cartier pe segmentul două camere este Pantelimon - 250 de euro. Urmează Berceni şi 1 Decembrie cu 256 de euro pe lună şi Rahova cu 260 de euro.

Iar pentru un apartament cu trei camere se cere  între 326 euro în Rahova şi 853 în Herăstrău, conform Realitatea TV.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net