Iată sânii perfecţi ai României!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sânii a peste 300 de fete de la Pagina 3 au trecut prin mâinile noastre. Scopul: să descoperim sânii perfecţi. Şi i-am găsit.

Avem formula magică de calculaţie a proporţiilor ideale pentru un piept perfect, elaborată de un celebru chirurg plastic din Marea Britanie. În numărul de ieri al celui mai vândut ziar din România, Click! aţi aflat metodologia de calcul.

Aşa că, înarmaţi cu riglă, ruletă şi echer am început să „controlăm" la fiecare fată partea superioară a sânilor de la mamelon până aproape de subţiori, distanţa de la sfârc până la baza sânului şi unghiul în care ne împunge sfârcul.

Nu a fost deloc uşor, dar înarmaţi cu multă răbdare am descoperit "Sânii perfecţi" ai României. Fericita posesoare a bustului perfect este nimeni alta decât Fata de la Pagina 3 Georgiana Median, de 19 ani.

Pieptul ei este 100% natural şi nu are niciodată nevoie de sutien. Georgiana a fost admirată de fanii concursului Click! Model la 20 ianuarie, fiind la un pas să se califice în finala concursului de anul acesta.

Cum am Măsurat

Pasul 1- Sânul drept al Georgianei, măsurat în partea superioarăPasul 2- Se punctează unghiul de incizie al sfârcului şi se măsoară partea inferioarăPasul 3- Se repetă operaţiunea şi la sânul stâng. Rezultatul: Perfect 49%-51% şi unghiul 20 de grade

simeon stalpnicul png

Iată formula magică de măsurare a sânilor

Chirurgul plastic britanic Patrick Malluci a studiat timp de trei luni concurentele de la Pagina 3 din tabloidul britanic „The Sun".

La capătul studiului a reuşit să elaboreze formula de calculaţie a proporţiilor sânului perfect. În Marea Britanie, sânul perfect are formă de pară şi e împărţit în 45% deasupra sfârcului, iar sub 55%.

Unghiul în care împunge sfârcul e de 20 de grade. În România proporţia a fost de 49%-51% şi unghiul tot de 20 de grade.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net