Iată-i pe cei mai sexy bărbați din România!

barbati, sexy, romania, concurs, revsita, mens health
de Andreea Dancu

Sunt tineri sau bărbați în toată firea însă la prima vedere pare că nu-i deosebește nimic. Cu toții au transformat sportul într-o pasiune și dieta într-un stil de viață sănătos. Ei sunt cei mai sexy bărbați din România, aleși de revista Men’s Health, însă doar unul dintre ei va apărea pe coperta celebrei reviste.

Bărbații care arată bine se înghesuie să devină imaginea Men’s Health. A devenit deja o tradiție ca o dată pe an să fie promovat un român simplu, care nu trăiește în sala de fitness, ci pur și simplu face sport în timpul liber.

Selecția din 2017 a început pe 1 septembrie, când s-au înscris în competița ”cover Men’s Health” 50 de masculi.

Au fost scoși din competiție antrenorii

”Dintre toți au fost selectați în prima fază 30. Am eliminat antrenorii de fitness și culturiștii profesioniști. În a doua etapă au rămas 15, iar publicul a avut la dispoziție două săptămâni ca să-și voteze favoritul, așa au rămas 7 concureți”, ne-a explicat Mihai Ghiduc, redactorul șef al revistei Men’s Health.

Merg la sală după serviciu

Cei mai sexy bărbați au profesii normale: unul este inginer, altul expert fonduri europene, altul polițist, programator, director de fabrică, auditor sau hair stylist și au între 26 și 41 de ani.

Cel mai în vârstă este Petru Iordache, care face sport de la 18 ani și se ocupă de proiectele realizate din bani europeni, iar cel mai tânăr este Mircea Vlad Florin, inginer mecanic.

Marele câștigător va fi desemnat marți seară, 21 noiembrie, de un juriu specializat și va apărea pe coperta revistei în numărul din februarie 2018.

Celebra revistă, editată de Burda, se află pe piața din România din 2005, însă concursul a început din 2012. Mai multe lucruri despre cei 7 ”magnifici” puteți citi aici.  

Loading...