Iată cum va fi vremea până la Revelion!

Ultima actualizare:

Mâiercuri, ceaţa asociată cu burniţă sau fulguială va predomina în zonele joase, dar va persista mai ales în regiunile vestice şi sudice. În unele zone vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 8 grade Celsius, iar cele minime între -9 şi 1 grad, uşor mai ridicate pe litoral. În Capitală, cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4 -2 grade.

Spre sfârşitul săptămânii, vremea va fi închisă în Capitală, cu ceaţă dimineaţa şi 0 grade în termometre, cu şanse reduse de soare, dar şi aşa se aduna 6 grade în termometre până la amiază. În ţară, vremea va fi predominant închisă. Ceaţa va persista mai ales dimineaţa din zonele de şes. Temperaturile maxime pornesc de la 1-2 grade în centrul ţării şi ajung la 8 grade în sud-est la Slobozia, Constanţa şi Tulcea.

Cei care aleg să meargă la munte vor avea parte de vreme în general frumoasă, dar mai rece decât anterior, cu cer variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea şi dimineaţa, pe vãăi şi în depresiuni se va forma ceaţa.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net