Iată cum va fi vremea de Paște!

miel_63034700_72097900.jpg

vreme, paste, prognoza
Meteorologi anunță ploi și spre sfârșitul săptămânii
Citeste tot despre: 

Vreme capricioasă în Săptămâna Patimilor. Asta anunță meteorologii, care spun că începând de miercuri se întorc ploile.

Un caldă, alta rece. Dacă la începutul acestei săptămâni este anunțată vreme frumoasă, începând de miercuri revin ploile, îndeosebi ziua, pe arii restrânse, în sudul și sud-estul teritoriului.

În Bucureşti, la început de săptămână sunt anunţate temperaturi maxime de 18 grade, iar la nivelul întregii țării se vor înregistra astăzi și mâine între 22 și 23 de grade Celsius.

De mirecuri, însă, vor fi cel mult 18 grade, iar noaptea și dimineața între minus 4 și 8 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi, îndeosebi ziua, pe arii restrânse, în sudul și sud-estul teritoriului.

La munte, trecător, vor mai fi precipitații slabe, și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului, pe spații restrânse, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și pe crestele montane.

Cu totul izolat, în Transilvania, Maramureș, precum și în zona deluroasă a Moldovei, se va produce brumă. În Capitală vor fi până la 13 grade.

De joi se mai încălzește

Joi se mai încălzește puțin în sud-estul țării, însă, în nord-vest, nord și la munte, va ploua slab, iar la altitudini mari vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 grade, iar cele minime între 2 și 8 grade. Vineri, sâmbătă și duminică regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei.

Va ploua vineri, în nordul și în nord-estul țării, iar spre sfârșitul săptămânii îndeosebi în jumătatea de vest.

În Capitală va fi cald, dar sunt șanse să plouă în weekend.

 

Loading...