Iată care a fost cauza morții unuia dintre copiii de la „Marie Curie”!

Ultima actualizare:

    Copilul a consumat brânză de vaci infectată cu bacteria E. ColiFoto Hepta
Copilul a consumat brânză de vaci infectată cu bacteria E. ColiFoto Hepta

S-a depistat că unul dintre cei trei copii din Argeș care au decedat la Spitalul „Marie Curie” din cauza bacteriei E. Coli ar fi consumat bânză proaspătă de vaci în care exista acea bacterie. A fost lansată o anchetă în cazul firmei care a furnizat acele produse lactate.

Conform Mediafax, unul dintre cei trei copii care au murit la Spitalul „Marie Curie”, ar fi consumat brânză proaspătă de vaci care conținea bacteria E. Coli.

"Am aflat de la omologul meu de la Direcţia Sanitară Veterinară că rezultatele parţiale au ieşit pozitive pentru E.Coli, la brânza dulce vrac. Noi avem în anchetele epidemiologice doi copii care au declarat că au mâncat acest tip de brânză. Vom continua cu anchetele epidemiologice şi, de asemenea, cu recoltarea de probe de la firma respectivă, din toate produsele lactate. Din ancheta epidemiologică făcută reiese că unul dintre copiii care au murit au consumat acest tip de brânză. Îi vom întreba şi pe ceilalţi părinţi dacă au consumat ei sau copiii lor acest produs", a declarat Sorina Honţaru, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş.

"Este vorba despre brânză proaspătă de vaci, 25 de kilograme. Lotul nu a mai fost găsit, între timp s-a stopat activitatea. Este vorba de Lactate Brădet din Curtea de Argeş. De asemenea, s-a mai găsit în carne de pasăre recoltată din frigiderul unei familii din Bacău, era o pasăre din gospodăria personală", a precizat, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net