Iași: Un bărbat și-a mușcat nevasta și a înjunghiat-o cu o sabie în spate. În ce stare este femeia

Terifiant! Un ieșean și-a lovit și mușcat atât de crunt soția, încât a fost la un pas să o omoare. Cu trupul plin de răni, femeia a reușit, totuși, să se adăpostească la o vecină si să anunțe auitoritățile. Bărbatul a fost prins și va fi judecat pentru tentativă de omor.

Costel Crăciun, un bărbat din satul Prigoreni, comuna Ion Neculce, este acuzat că și-a lovit soția cu capul în figură, că a mușcat-o de brațe și a înjunghiat-o cu o sabie în spate. Anchetatorii spun că, în urmă cu câteva săptămâni, acesta și-a lovit soția cu capul în figură, a târâtă și a înjunghiată cu o sabie în spate. Victima a fost la un pas de moarte, dar a reușit să scape din ghearele agresorului și să fugă 300 de metri, până la o vecină. Acolo, femeia a sunat de urgență la 112. În urma incidentului, soțul femeii, Costel Crăciun (49 de ani) a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, scrie bzi.ro.

Și-a mușcat nevasta de brațe

Totul s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 iunie, în jurul orei 23:00. Bărbatul, înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, a intrat în camera în care soția sa dormea, din locuința respectivă, cu intenția de a o lovi. Norocul femeii, dacă se poate numi așa, a fost că l-a auzit și s-a trezit, astfel că a avut posibilitatea de a se apăra. „Victima a fost prinsă de păr de către inculpat și târâtă pe podea, până în camera lui. El a încercat să înjunghie victima, dar ea s-a apărat. Din acest motiv, inculpatul a lovit-o pe femeie în mod repetat cu capul în nas. De asemenea, el a mușcat victima de brațe. În momentul în care victima s-a aplecat din cauza durerii, inculpatul a înjunghiat-o de două ori în zona toracelui anterior (în spate)”, spun procurorii, citați de bzi.ro.

Într-un final, femeia a reușit să scape de sub ploaia de lovituri și să fugă, plină de sânge. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a transportat-o la spital, unde a fost supusă unei operații, medicii constatând că viața acesteia a fost pusă în pericol. Costel Crăciun a fost încătușat după câteva zile, timp în care a stat ascuns.

 

Citește și:

 

Un tânăr din Suceava supărat pe nevastă i-a omorât pisica și i-a maltratat alte două animale de companie

 

Şi-a bătut soţia chiar în liceul unde era profesor

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1