Iași: Un bărbat și-a mușcat nevasta și a înjunghiat-o cu o sabie în spate. În ce stare este femeia

Ultima actualizare:

    Foto:Arhivă Click!
Foto:Arhivă Click!

Terifiant! Un ieșean și-a lovit și mușcat atât de crunt soția, încât a fost la un pas să o omoare. Cu trupul plin de răni, femeia a reușit, totuși, să se adăpostească la o vecină si să anunțe auitoritățile. Bărbatul a fost prins și va fi judecat pentru tentativă de omor.

Costel Crăciun, un bărbat din satul Prigoreni, comuna Ion Neculce, este acuzat că și-a lovit soția cu capul în figură, că a mușcat-o de brațe și a înjunghiat-o cu o sabie în spate. Anchetatorii spun că, în urmă cu câteva săptămâni, acesta și-a lovit soția cu capul în figură, a târâtă și a înjunghiată cu o sabie în spate. Victima a fost la un pas de moarte, dar a reușit să scape din ghearele agresorului și să fugă 300 de metri, până la o vecină. Acolo, femeia a sunat de urgență la 112. În urma incidentului, soțul femeii, Costel Crăciun (49 de ani) a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, scrie bzi.ro.

Și-a mușcat nevasta de brațe

Totul s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 iunie, în jurul orei 23:00. Bărbatul, înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, a intrat în camera în care soția sa dormea, din locuința respectivă, cu intenția de a o lovi. Norocul femeii, dacă se poate numi așa, a fost că l-a auzit și s-a trezit, astfel că a avut posibilitatea de a se apăra. „Victima a fost prinsă de păr de către inculpat și târâtă pe podea, până în camera lui. El a încercat să înjunghie victima, dar ea s-a apărat. Din acest motiv, inculpatul a lovit-o pe femeie în mod repetat cu capul în nas. De asemenea, el a mușcat victima de brațe. În momentul în care victima s-a aplecat din cauza durerii, inculpatul a înjunghiat-o de două ori în zona toracelui anterior (în spate)”, spun procurorii, citați de bzi.ro.

Într-un final, femeia a reușit să scape de sub ploaia de lovituri și să fugă, plină de sânge. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a transportat-o la spital, unde a fost supusă unei operații, medicii constatând că viața acesteia a fost pusă în pericol. Costel Crăciun a fost încătușat după câteva zile, timp în care a stat ascuns.

Citește și:

Un tânăr din Suceava supărat pe nevastă i-a omorât pisica și i-a maltratat alte două animale de companie

Şi-a bătut soţia chiar în liceul unde era profesor

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net