Ialomița: Bărbat salvat ca prin minune de pompieri, după ce s-a aruncat într-o fântână. Ce adâncime avea puțul

Ultima actualizare:
Bărbatul a fost scos în șoc hipotermic
Bărbatul a fost scos în șoc hipotermic

A vrut să-și pună capăt zilelor și a găsit soluția să-și pună planul în aplicare: s-a aruncat în fântâna din localitatea ialomițeană Miloșești. Din fericire, salvatorii l-au scos în șoc hipotermic, dar în viață.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost salvat ca prin minune, după ce s-a aruncat în fântâna adâncă de 8 metri. Norocul lui a fost că apa din fântână nu era sufficient de adâncă pentru a-și duce până la capăt planul, ea ajungând până la brâu.

Evenimentul s-a petrecut luni seară. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice. El s-a aruncat în fântână, vrând să-și pună capăt zilelor. . Până la sosirea ajutoarelor, localnicii i-au sărit în ajutor introducând în fântână o scară pe care s-a putut sprijini.

Salvatorii de la Detaşamentul Slobozia au intervenit pentru recuperarea victimei în jurul orei 17.30 și au folosit o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD. Cu apa ajungându-i până la brâu, bărbatul a fost găsit conştient, dar în şoc hipotermic. 


    Bărbatul a fost scos în șoc hipotermicFoto: adevarul.ro
Bărbatul a fost scos în șoc hipotermicFoto: adevarul.ro

După aproximativ 60 de minute, el a fost recuperat din puţ şi predat echipajului SMURD. Pe drum spre spital, starea bărbatului s-a înrăutăţit, prezentând crize convulsive, iar paramedicilor li s-a alăturat o echipă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Pacientul a fost predat stabil la Unitatea de Primiri Urgenţe Slobozia.

Citește și:

Tulcea: La miezul nopții, o femeie a fost scoasă dintr-o fântână adâncă de 20 de metri în timp record

Băiețelul de doi ani care a căzut în puț a fost salvat! Operațiunea a durat peste 10 ore

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net