I-a luat iubitului maşină cu banii ascunşi de tată în borcan

fata8-act-fata.jpg

Ionuţ şi-a luat BMW cu banii furaţi de Mihaela de la tatăl ei
Citeste tot despre: 

Dorinel Zdrăncălie, din comuna gorjeană Dăneşti, nu-şi revine din şocul provocat de fata lui de 15 ani care i-a cheltuit agoniseala de-o viaţă.

Bărbatul ţinea 29.000 de dolari ascunşi într-un borcan îngropat în garajul casei din Dăneşti, dar era plecat mai tot timpul la muncă în Portugalia. În primăvară, Mihaela, fata de 15 ani a bărbatului, a dezgropat ”comoara” şi i-a dat banii iubitului ei. Tânărul, care are 18 ani, a cheltuit banii luaţi cu „împrumut” de la iubita sa minoră. Ionuţ a postat zilele trecute pe pagina sa de socializare o fotografie cu maşina cea nouă.

iubit8-act-baiat.jpg

Ionuţ şi-a luat BMW cu banii furaţi de Mihaela de la tatăl ei

”Mi-a spus că i-a dat iubitului ei 28.000 de dolari, a cheltuit ea 600 de dolari, 100 de dolari i-a dat cuiva, unei fete. Băiatul, iubitul ei, am auzit că şi-a luat o maşină de 10.000 de euro din ei. Ea a recunoscut că băiatul s-a jurat pe mamă-sa că îi va da banii înapoi, dar nu i-a dat”, povesteşte necăjit Dorinel Zdrăncălie, care a descoperit furtul în urmă cu câteva zile.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla unde au ajuns banii. Până se va elucida acest caz, minora a fost internată într-un centru de plasament.

Loading...

Citește și

  • Mai ceva ca în filme! Un gorjean din comuna Dăneşti a rămas fără economii de-o viaţă după ce a fost jefuit chiar de fiica sa, în vârstă de 15 ani! Copila ştia că tatăl său, care muncea în Portugalia ca să îşi întreţină familia, a ascuns o adevărată avere în garaj şi a dat atacul.

  • Simona Halep nu stă prea mult timp pe acasă, din cauza „serviciului”, dar atunci când o face trăieşte pe picior mare. Ca mai toate vedetele sportului internaţional, şi ea are la dispoziţie mai multe maşini pe care le foloseşte în funcţie de inspiraţie şi necesităţi. Valoarea parcului auto al tensimenei se apropie de un milion de euro.