I-a dat foc şefului că l-a lăsat şomer

Ultima actualizare:

Supărat că a fost trecut pe lista neagră a angajaţilor care urmau să fie daţi afară, orădeanul de 43 de ani şi-a procurat o sticlă cu benzină, a aruncat-o spre şeful său şi i-a dat foc.

În urma incidentului, persoana agresată a ajuns în stare gravă la spital, însă nici angajatul piroman nu a scăpat nerănit. A ajuns şi el la Urgenţe, cu arsuri pe mâini şi pe picioare. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bihor spun că starea medicală a muncitorului nu este una îngrijorătoare.

În schimb, victima agresiunii, maistrul de 52 de ani, se află într-o situaţie critică: "Are arsuri la nivelul toracelui superior, pe ambele membre superioare, pe faţă, gât şi la nivelul căilor aeriene superioare şi necesită asistare pentru a putea să respire", spune dr. Hadrian Borcea, de la UPU Oradea. Agresorul este supravegheat de poliţişti şi va fi acuzat de tentativă de omor.

Directorul executiv al Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor, Marius Rotar, a declarat pentru bihorstiri.ro că scandalul dintre cei doi a izbucnit din cauza faptului că maistrul l-a trimis acasă pe muncitor. Motivul: a constatat că respectivul băuse câteva păhărele în timpul programului de lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net