I-a cerut fostei iubite 50 de euro ca să nu publice clipurile în care-i făcea sex oral

Ultima actualizare:

    Un braşovean s-a ales cu dosar penal pentru că a încercat să-şi şantajeze fosta iubită
Un braşovean s-a ales cu dosar penal pentru că a încercat să-şi şantajeze fosta iubită

Răzbunarea l-a costat scump! Un tânăr care a încercat să-şi şantajeze fosta iubită cu filmări compromiţătoare a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare şi a fost trimis să muncească în folosul comunităţii. Şi totul pentru doar 50 de euro.

Alexandru Scarlat (20 de ani) a cunoscut în iarna trecută o fată de vârsta lui cu care a început o frumoasă poveste de amor. Lipsiţi de inhibiţii, cei doi se filmau în timpul partidelor de sex. Din păcate, dragostea n-a durat decât patru luni, iar după ruptura din martie 2017, Alexandru a început s-o sune pe fată şi s-o ameninţe că va posta pe reţelele sociale filmuleţele care o înfăţişează pe aceasta în timp ce întreţine relaţii sexuale orale cu el.Una dintre ameninţări ar fi fost proferată pe 23 martie 2017, atunci când Scarlat şi-a contactat fosta iubită pe Facebook Messenger şi i-a cerut, în repetate rânduri, suma de 50 de euro, dar şi telefonul ei, pentru a nu publica filmuleţele compromiţătoare. Speriată, fata este de acord şi-i promite că, după ce va face rost de bani, îi va da suma de 50 de euro şi telefonul mobil, în schimbul filmuleţelor respective. Pentru a scăpa de ameninţări, tânăra a mers la Poliţia Braşov şi a relatat că este şantajată, potrivit adevarul.ro.

Tânărul a fost prins astfel în flagrant, la scurt timp după ce a primit banii şi telefonul. În timpul cercetărilor, oamenii legii au descoperit în două telefoane ce-i aparţineau tânărului cinci filmuleţe ce o înfăţişau în ipostaze pornografice pe victimă. În final, Scarlat şi-a recunoscut faptele, dar după ce a fost condamnat de Judecătoria Braşov la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare, nu a fost mulţumit de sentinţă, aşa că a formulat apel. Procesul său urmează astfel a se relua la instanţa de control judiciar.

Pedeapsa este mult mai mare la vecinii moldoveni

Un caz asemănător a avut loc de curând la Chişinău. Un bărbat de 37 de ani a ajuns pe mâna poliţiei, fiind suspectat de şantaj. Fosta iubită s-a plâns oamenilor legii că, sub pretextul că ar deţine poze şi filmări video compromiţătoare cu ea, cu caracter intim şi erotic, bărbatul ar fi ameninţat-o că le va publica pe internet dacă nu-i va da 1.000 de dolari, transmite IPN.Poliţiştii l-au prins pe bărbat, apoi au găsit la domiciliul acestuia, poze şi filmări video compromiţătoare ale victimei. În urma audierilor, bănuitul şi-a recunoscut vina. Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru şantaj.Suspectul riscă închisoare de la 3 la 5 ani cu amendă în mărime de la 37.500 la 47.500 de lei.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net