I-a cerut fostei iubite 50 de euro ca să nu publice clipurile în care-i făcea sex oral

sex6-actu-78075439_xl.jpg

Un braşovean s-a ales cu dosar penal pentru că a încercat să-şi şantajeze fosta iubită

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Răzbunarea l-a costat scump! Un tânăr care a încercat să-şi şantajeze fosta iubită cu filmări compromiţătoare a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare şi a fost trimis să muncească în folosul comunităţii. Şi totul pentru doar 50 de euro.

Alexandru Scarlat (20 de ani) a cunoscut în iarna trecută o fată de vârsta lui cu care a început o frumoasă poveste de amor. Lipsiţi de inhibiţii, cei doi se filmau în timpul partidelor de sex. Din păcate, dragostea n-a durat decât patru luni, iar după ruptura din martie 2017, Alexandru a început s-o sune pe fată şi s-o ameninţe că va posta pe reţelele sociale filmuleţele care o înfăţişează pe aceasta în timp ce întreţine relaţii sexuale orale cu el.
Una dintre ameninţări ar fi fost proferată pe 23 martie 2017, atunci când Scarlat şi-a contactat fosta iubită pe Facebook Messenger şi i-a cerut, în repetate rânduri, suma de 50 de euro, dar şi telefonul ei, pentru a nu publica filmuleţele compromiţătoare. Speriată, fata este de acord şi-i promite că, după ce va face rost de bani, îi va da suma de 50 de euro şi telefonul mobil, în schimbul filmuleţelor respective. Pentru a scăpa de ameninţări, tânăra a mers la Poliţia Braşov şi a relatat că este şantajată, potrivit adevarul.ro.

Tânărul a fost prins astfel în flagrant, la scurt timp după ce a primit banii şi telefonul. În timpul cercetărilor, oamenii legii au descoperit în două telefoane ce-i aparţineau tânărului cinci filmuleţe ce o înfăţişau în ipostaze pornografice pe victimă. În final, Scarlat şi-a recunoscut faptele, dar după ce a fost condamnat de Judecătoria Braşov la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare, nu a fost mulţumit de sentinţă, aşa că a formulat apel. Procesul său urmează astfel a se relua la instanţa de control judiciar.

Pedeapsa este mult mai mare la vecinii moldoveni

Un caz asemănător a avut loc de curând la Chişinău. Un bărbat de 37 de ani a ajuns pe mâna poliţiei, fiind suspectat de şantaj. Fosta iubită s-a plâns oamenilor legii că, sub pretextul că ar deţine poze şi filmări video compromiţătoare cu ea, cu caracter intim şi erotic, bărbatul ar fi ameninţat-o că le va publica pe internet dacă nu-i va da 1.000 de dolari, transmite IPN.
Poliţiştii l-au prins pe bărbat, apoi au găsit la domiciliul acestuia, poze şi filmări video compromiţătoare ale victimei. În urma audierilor, bănuitul şi-a recunoscut vina. Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru şantaj.
Suspectul riscă închisoare de la 3 la 5 ani cu amendă în mărime de la 37.500 la 47.500 de lei.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5