I-au tăiat mâna şi au bătut-o cu ea până la leşin! Ororile prin care a trecut o româncă în Spania

x-6-frati.jpg

Faptele fraţilor Săndulache au îngrozit întreaga Spanie

Ce bestii! Membrii clanului Săndulache au fost condamnaţi, în Spania, la alţi 73 de ani de închisoare, pe lângă sentinţa de 108 ani primită în 2018. Cei doi fraţi care conduceau gruparea infracţională, Cristian şi Sebastian, au fost acuzaţi de proxenetism şi de violenţă extremă. Ei supuneau fetele unor cruzimi de neimaginat.

Tribunalul din Oviedo (Spania) i-a condamnat recent pe fraţii Cristian şi Sebastian Săndulache pentru trafic de persoane, proxenetism şi formarea unui grup infracţional în care au cooptat alţi opt români. Publicaţia “El Diario Montanes” notează că tinerii români acţionau încă din 2016. 


Cei doi fraţi şi ceilalţi membri ai clanului aduceau în Spania tinere, mai ales românce, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. De regulă, ei îşi atrăgeau victimele prin metoda „Lover Boy”: pretindeau că sunt îndrăgostiţi de ele. De asemenea, le promiteau ajutor pentru că ar fi fost impresionaţi de problemele lor, motiv pentru care ar fi urmat să le ofere locuri de muncă în Spania. Ajunse la destinaţie, fetele aflau cu groază că erau obligate să se prostitueze, subliniază adevarul.ro. 
Tinerele care refuzau erau „convinse” prin metode barbare, iar portalul iberic „El Comercio” scrie că fraţii Săndulache au construit în câţiva ani cea mai mare reţea de trafic uman din Spania. În 2018, cei doi fraţi au fost condamnaţi, în total, la 108 ani de închisoare. Cristian şi Sebastian Săndulache au primit 55, respectiv 53 de ani de ani de detenţie. 
Zilele trecute, ei au apărut în faţa magistraţilor de la Curtea Provincială din Oviedo pentru un nou dosar. Acuzaţiile aduse sunt înfiorătoare. Un martor a povestit că fraţii i-au tăiat mâna unei românce. Apoi, după ce i-au amputat-o cu o sabie, au bătut-o cu propria mână, până când aceasta a leşinat. O altă victimă era obligată să transporte droguri în vagin. În sfârşit, o femeie ar fi fost obligată să mănânce banii pe care i-a produs într-o săptămână. Fraţii Săndulache i-au dat mai multe bancnote să le înghită, nemulţumiţi că tânăra a câştigat prea puţin. Apoi, au ameninţat-o că, pe viitor, o vor obliga să înghită suma respectivă în monede. De asemenea, fraţii şi locotenenţii lor se distrau violându-le pe fete. Interlopii îşi implantaseră bile în penis, pentru ca actul sexual să le provoace femeilor durere. Acum, după cei 108 ani primiţi în 2018, fraţii Săndulache au fost condamnaţi, cumulat, la alţi 73 de ani de detenţie, ceea ce înseamnă, de fapt, puşcărie pe viaţă.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1