"I-au săpat mormânt în curtea vilei"

gropa.jpg

Senator ameninţat cu moartea ca să-şi vândă casa interlopilor
Foto: Ziarul de Iasi

Panică în familia unui senator din Iaşi! Oamenii au cerut protecţia poliţiei şi a SPP după ce au primit, în repetate rânduri, ameninţări cu moartea şi chiar au găsit în curtea vilei în care locuiesc o groapă săpată pentru a fi înmormântaţi. Totul, pentru o casă, pe care senatorul nu vrea să o vândă unui clan interlop.

Senatorul Ionel Agrigoroaie susţine că totul a început după ce o bancă l-a executat silit pentru un credit neachitat şi i-a scos la licitaţie un corp întreg din vila în care locuieşte, situată la 300 de metri de Bojdeuca lui Ion Creangă, în zona Ţicău.

ionel_agrigoroaei.jpg

Ionel Agrigoroaei, senator

Cel care a câştigat licitaţia este Vandam Constantin (19 ani), membru al temutului clan interlop Tănase. Senatorul susţine că planul interlopului era să îl convingă să îi cedeze întreaga vilă, scrie Ziarul de Iaşi. De trei săptămâni, de când Vandam s-a mutat în partea sa de casă, separată de un zid de restul imobilului, face tot posibilul să îi terorizeze şi să îi oblige să plece pe soţii Agrigoroaie. Mai întâi au venit cu zeci de persoane de etnie romă să facă scandal şi să-i deranjeze în mod intenţionat.

vandam-constantin.jpg

Vandam Constantin este cel care i-ar fi pregătit “mormântul”, susţine senatorul

Când au văzut că nu rezolvă nimic, membrii clanului au trecut la ameninţări. I-au spus senatorului că va rămâne paralizat, apoi că va muri. Soţiei i-au transmis că este mare păcat că va muri atât de tânără. Totul a culminat în urmă cu câteva zile, când oamenii au găsit în curte o groapă săpată, despre care romii le-au spus că le va fi mormânt. Ionel Agrigoroaie se teme acum pentru familia sa şi a cerut ajutorul poliţiei şi a SPP. Serviciile speciale au intrat în alertă. 

Loading...