Hoții români au speriat Spania. Fură tot ce pot, de la ceasuri la bijuterii, de la mâncare la biciclete de lux și roți de rezervă

Ultima actualizare:

    Hoții români de buzunare au reușit să facă pagube de 12 milioane de euro doar în Spania Sursă foto: Gettyimages
Hoții români de buzunare au reușit să facă pagube de 12 milioane de euro doar în Spania Sursă foto: Gettyimages

Infractorii români au ”speriat” prin fărădelegi Spania. În ultimele zile, hoții români au fost prinși furând de la ceasuri la bijuterii, de la mâncare la biciclete de lux și roți de rezervă.

Agenți ai Poliției Naționale au arestat acum două zile în orașul Oviedo, trei bărbați români, dintre care unul – minor, în timp ce se urcau într-un vehicul BMW seria 5 scrie stiridiaspora.ro care preia elcomercio.es. Suspecții au fost văzuți în timp ce furau o roată de la un automobil identic, care era parcat lângă un centru comercial din oraș. De ce ar fi făcut acest furt ciudat românii? Ei bine o percheziție a mașinii cu care se deplasau a dus la lămurirea misterului.

Cum au fost prinși trei hoți români cu mașina plină de bunuri furate

La o inspecție amănunțită, în vehiculul românilor au fost găsite diferite pachete care conțineau bijuterii, ceasuri și telefoane mobile. Forțele de ordine au anunțat că toate obiectele proveneau din furturi din sudul Spaniei. Ancheta ulterioară a scos la iveală faptul că românii erau suspecți în numeroase jafuri. Cei doi adulți aveau mai multe antecedente penale pentru fapte similare, comise în diferite țări europene. Mai mult, unul dintre ei călătorea cu acte de identitate false.

Român arestat pentru că a furat 15 biciclete de mare valoare

Polițiștii din Madrid au arestat luni, un tânăr de 25 de ani de naționalitate română, fiind principalul suspect în furtul a 15 biciclete de ultimă generație, fiecare în valoare de aproximativ 3.000 de euro. Loviturile au fost date în garaje din Aravaca, un cartier al Madridului. Ancheta a început în urmă cu câteva luni, când autoritățile au primit mai multe plângeri din partea victimelor jafurilor comise în interiorul garajelor, potrivit unui comunicat al Poliției citat de El Mundo. Românul a vândut repede bicicletele speciale pentru curse montane, pentru o treime din valoarea lor reală, pe piețe de mâna a doua. Poliția l-a prins și a recuperat o parte dintre bicicletele furate și le-a putut preda proprietarilor lor de drept.


    Femeia din România filmată de camerele de supraveghereFoto: captură telemadrid.es
Femeia din România filmată de camerele de supraveghereFoto: captură telemadrid.es

O frumoasă româncă, zeci de jafuri în Madrid

O tânără din România a terorizat prin furturile făcute cartierul madrilen Carabanchel relatează stiridiaspora.ro, citând Telemadrid.. Potrivit autorităților, tânăra a profitat de distragerea atenției comercianților și clienților pentru a fura portofele, serviete, computere sau telefoane. Românca opera de câteva luni în Carabanchel și camerele de securitate au surprins-o ultima oară în flagrant. Mai mult, în urma unui jaf într-un magazin de lângă spitalul Gómez Ulla, ale cărui imagini au fost difuzate de emisiunea Good Morning Madrid, vecinii și comercianții din zona Vista Alegre și Carabanchel au identificat-o pe hoață, potrivit Telemadrid. Românca de 28 de ani operează în Madrid de cel puțin un an, judecând de plângerile strânse împotriva ei."Este îmbrăcată bine și arată bine, așa că nu bănuiești nimi”, a povestit la televiziune Carlos, un comerciant din zonă care a căzut victimă româncei.

Citiți și

Hoții de buzunare români din Spania au reușit să fure bunuri de aproape 12 milioane de euro. Cum acționau suspecții

Hoții români spaima Europei! Poliția a arestat două grupări de infractori care furau mașini agricole, aparate GPS, băuturi de lux și icre negre

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net