«Hoţii ne-au devastat şcoala»

Ultima actualizare:

    Spărgătorii au distrus  tabla şi au furat toate  calculatoarele şcolii
Spărgătorii au distrus tabla şi au furat toate calculatoarele şcolii

Una dintre cele mai mari şcoli din Sibiu a fost devastată de hoţi, în noaptea de luni spre marţi. Poliţiştii nu ştiu deocamdată dacă scopul spargerii a fost jaful, sau autorii au vrut să lase conducerea şcolii fără anumite informaţii.

Alarma la Şcoala Regina Maria a fost dată în cursul dimineţii de marţi, de către femeile de serviciu. Ajunse la şcoală, acestea au găsit un adevărat dezastru.

„Au fost sparte uşi, table, au devastat, au furat calculatoare, aparat de fotografiat, videoproiector, ca vandalii", spune Aurelia Roca, director adjunct al unităţii de învăţământ.

simeon stalpnicul png

Reprezentanţii şcolii spun că nu bănuiesc pe nimeni şi aşteaptă ca organele de anchetă să facă lumină în acest caz, mai ales că şcoala este dotată cu camere video care sunt funcţionale.

„Pagubele sunt mai mult legate de informaţii, pentru că luând calculatoarele, noi am rămas fără informaţii legate de şcoală, informaţii de contabilitate", adaugă directorul adjunct.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net