Hoţii au legat angajatele şi au jefuit magazinul

Ultima actualizare:

Trecuse de miezul nopţii când trei angajate care aranjau marfa în rafturi s-au pomenit cu trei persoane străine în magazin. La ora 2.30, o femeie şi doi bărbaţi cu cagule pe faţă şi cuţite în mâini s-au îndreptat imediat către ele. Speriate şi ameninţate în permanenţă cu moartea, angajatele s-au suspus „regulilor". Femeile au fost puse la podea, apoi au fost legate de mâini şi de picioare cu bride din plastic. Tâlharii urmăreau să găsească bani şi nu le-a fost greu. Pentru că banii de rulaj, singurii aflaţi în acele momente în supermarket, erau la vedere, şi nu în casa de valori. Indivizii au plecat cu suma de 4.500 de lei.

După ce şi-a revenit din şoc, una dintre angajate a anunţat poliţia. După cum se observă pe camerele de luat vederi ale supermerketului, tâlharilor le-a fost foarte uşor să intre în magazin. Au forţat primul rând de uşi glisante cu mâinile, apoi pe cel de-al doilea l-au deschis acţionând un buton.

Poliţiştii le-au audiat, în cursul zilei de ieri, pe cele trei angajate, iar una dintre acestea, care în timpul jafului a suferit un atac de panică, a spus că i s-a părut că unul dintre indivizi era înarmat cu un pistol, însă nu a fost sigură de acest lucru. În urma acestui eveniment, atât Lidl cât şi firma de pază contractată vor fi amendaţi de poliţie, întrucât nu au fost îndeplinite condiţiile de pază cerute de lege.

Mai exact, în noaptea respectivă, pentru că exista activitate în supermarket, ar fi fost obligatoriu să existe şi paznici. Reprezentanţii Lidl susţin că "sistemele noastre digitale asigură securitatea angajaţilor şi clienţilor noştri, astfel, autorităţile au fost alertate în cel mai scurt timp posibil". Cu toate acestea însă poliţia ar fi fost anunţată de una din angajate, după ce hoţii au fugit.

Jaf armat şi la o bancă din Piteşti

Clipe de coşmar, ieri seară, şi la Piteşti. Sucursala băncii BRD din cartierul Trivale a fost jefuită de un individ înarmat. Bărbatul a intrat în bancă aproape de momentul închiderii, când casiera se pregătea să numere banii şi a ameninţat-o pe aceasta cu un pistol. După ce a luat banii, jefuitorul s-a făcut nevăzut, fiind aşteptat la ieşirea din bancă de o maşină în care se afla cel puţin un complice, aceştia demarând în trombă. Se pare că ar fi furat 10.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net