Hotel Lido by Phoenicia, o investiţie de 5 milioane de euro îşi redeschide porţile!

Ultima actualizare:

Luni, 28 ianuarie 2019, cel mai mare lanţ hotelier din România - PHOENICIA HOTELS scrie un nou capitol din povestea hotelului emblemă al Bucureştiului interbelic – LIDO!

simeon stalpnicul png

Situat pe Bulevardul Magheru, chiar în inima orașului, hotelul Lido a fost unul dintre cele mai cunoscute şi mondene locuri de petrecere a timpului liber din capitală, care se mândrea încă din anii ’30 cu un echilibru perfect între tehnologie, confort și design. Din dorința de a reda strălucirea și frumusețea vremurilor de glorie ale României, grupul Phoenicia Hotels s-a făcut întotdeauna remarcat pentru readucerea la viață a unor hoteluri simbol, atât la malul mării, cât și în București.

simeon stalpnicul png

După un amplu proces de renovare prin intermediul căruia s-a îmbinat eleganța perioadei interbelice cu ceea ce reprezintă confortul zilelor noastre, hotelul Lido îşi redeschide porţile pentru a-şi primi oaspeţii. Hotelul va fi clasificat la patru stele și va fi denumit Lido by Phoenicia, având 115 camere, dintre care 18 apartamente. În interior au fost păstrate unele elemente originale, precum liftul, tavanul din unele camere și treptele. Dispune de 2 restaurante – Restaurant Lido şi Lido’s Brasserie & Bar, 2 Săli de conferinţă, sală de fitness şi masaj.

camera-hotel
camera-hotel

Lido by Phoencia îşi propune să devină şi o importantă platformă de promovare a valorilor româneşti şi internaţionale, astfel încât pe holurile hotelului veţi găsi tablouri cu Bucureştiul de altădată, ce aparţin unor pictori autohtoni.

camera-hotel
camera-hotel

Investiţia iniţială se ridică la 5 milioane de euro, urmând ca în perioada următoare hotelul să beneficieze şi de un nou restaurant, centru Spa şi celebra piscină cu valuri amplasată în curtea interioară a hotelului.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net