Horoscopul iubirii 2019. Gemenii vor căuta tot anul relaţii serioase

Ultima actualizare:

Ne găsim oare perechea potrivită? Relaţia noastră cu actualul partener va funcţiona la fel de bine şi anul viitor? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem când vine vorba despre horoscopul iubirii. Iată ce ne spune specialistul Click!, astrolog Lorina.

Astrolog Lorena
Astrolog Lorena
  • Berbec (21.03 - 19.04). Acest sector nu este energizat pe termen lung, în așa fel încât altele vor fi cu siguranță preocupările voastre. Dar asta nu înseamnă că veți neglija de tot partea afectivă a vieții, ci doar că o veți face sporadic, fără a aduce romantismul în plan principal. Competitivi, puteți avea tendința să reacționați în forță pentru ca mai apoi să fiți nevoiți să intrați în defensivă pentru a vă explica propria atitudine.
  • Taur (20.04 - 20.05). Cu Neptun pe axa iubirii, continuă volatilitatea în această zonă, în special pentru nativii născuți în al doilea decan al zodiei, însă nu doar pentru ei. Astfel, relațiile care nu funcționează corect se pot destrăma, iar testele peste care pot trece vor apropia și mai mult partenerii. În momente dificile descoperiți puterea iubirii. Dacă totuși vă doriți unul pe altul și nu fugiți, veți descoperi dragostea adevărată. 
  • Gemeni (21.05 - 21.06). Se pare că unii dintre voi cam știu ce caută și anume pe cineva care să îi completeze. Nimic nu e simplu ținând cont de aceste considerente, cel puțin în primul trimestru al anului. Cu toate acestea, nu înseamnă că stați singuri tot timpul sau că nu s-ar ivi oportunități. Este bine să fiţi atent! Puteți închega o relație, dar vă sfătuiesc să vă gândiți bine dacă o oficializați ori ba, mai ales dacă sunteți născuți în ultimul decan al zodiei. 
  • Rac (22.06 - 22.07). Cu Pluto de câțiva ani în casa parteneriatelor nimic nu-i ușor acolo și nici sub preș nu puteți ascunde lucrurile. Starea continuă, transformările trebuie să se petreacă, pentru că altfel nu veți avea liniște. Luați în calcul și dezvoltarea vieții intime, căci are importanța ei în cuplu, oricâtă pudoare ați avea în voi. Dacă lucrurile acolo au mers prost, n-ar fi exclus ca ele să fi declanșat îmbolnăvirea corpului fizic. Una peste alta, dacă un parteneriat nu își consumă și câte o lună de miere din când în când, totul se va complica.
  • Leu (23.07 - 22.08). Scormoniți în continuare în mintea voastră după explicații referitoare la stadiul parteneriatelor sau ideii voastre de parteneriat, total schimbată față de ultimii 7 ani. Dar vă dați oare seama că, pe undeva, nevoile și dorințele voastre instabile au putut contribui din plin la tensiunile apărute?  Este necesar să fiți atenți ca de acum încolo, din punct de vedere filosofic, să împărtășiți cu partenera o viziune comună.
  • Fecioară (23.08 - 22.09). Lucrurile vor fi mai puțin complicate ca în ultima vreme, mai puțin tensionate și ceva mai stabile. Timp de mulți ani, viața în dragoste a fost extrem de instabilă și nesigură, dar acum apare ceva mai constant. Rutina e oricum pe placul vostru și este bine să știți că cel iubit va fi acasă când veți ajunge sau că atunci când faceți planuri pe termen lung, acesta va fi disponibil.
  • Balanţă (23.09 - 23.10). Multe dintre tendințele legate de dragoste pe care le-ați văzut anul trecut sunt încă în vigoare și în acest an.  Aveți două aspecte ale naturii voastre conflictuale. În primul rând puterea din casa a cincea a iubirii vă  îndeamnă să nu luați dragostea și angajamentele prea în serios, dar pe de altă parte, Saturn spune să gândiți pe termen lung, să vă căsătoriți și să construiți o relație făcută să reziste.
  • Scorpion (24.10 - 22.11). Majoritatea nativilor vor fi mulțumiți și nu vor simți nevoia de a face schimbări majore în viața lor de dragoste. Cei singuri până acum vor rămâne probabil la fel de singuri, cei căsătoriți sunt susceptibili să rămână căsătoriți. O situație stabilă se pare și dacă aveți deja o relație încă neoficializată. Ea mai poate continua așa.
  • Săgetător (23.11 - 21.12). Nimic nu va fi ușor la acest capitol, dar, spre deosebire de anii precedenți, veți fi de acord să vă întrebați pe voi înșivă, să ascultați și pe ceilalți și să luați în considerare reproșurile lor. Pentru prima dată în viața voastră, probabil, veți pune deoparte ego-ul și nu veți închide ușa la primul conflict. Veți măsura cât de mult vă bazați pe ceilalți, veți iubi mai mult și veți face totul ca să îi păstrați lângă voi.
  • Capricorn (22.12 - 20.01). Pentru cei singuri, dragostea adevărată va fi o dorință, dar vor trăi, se pare, încă un an doar de experiențe noi. Cuplurile se destramă sau se redefinesc. Acesta este modul în care pot rezuma climatul sentimental al anului. Unii vor reuși să se reinventeze, iar alții vor prefera să întoarcă pagina.
  • Vărsător (21.01 - 19.02). Indiferent ce evenimente vă așteaptă, veți fi mereu gata să le trăiți cu intensitate maximă. În dragoste va apărea un magnetism aparte care, din păcate, va provoca o anumită gelozie. Păstrați-vă entuziasmul, dar nu fiți prea naivi. Cei singuri vor beneficia de multe ocazii, însă doar unele de calitate.
  • Peşti (20.02 - 20.03). Poate că ar trebui să vă preocupați mai mult de voi, de dezvoltarea voastră, fără însă a pica pe panta egoismului. Luați-vă flerul în calcul, intuiția, talentele și romantismul. Deveniți astfel un filozof și mentor pentru alții, ceea ce va duce la creșterea încrederii în voi înșivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net