Ho-ho-ho! Avem cele mai tari bancuri cu Moş Crăciun

Ultima actualizare:

De ce Moş Crăciun e bărbat şi nu femeie? Pentru că doar un bărbat poate să poarte aceleaşi haine în fiecare an.

Bulişor şi Trulişor făceau lista pentru Moş Crăciun. -Eu vreau un trenuleţ electric, zbiară Bulişor. -Ce strigi aşa? îl ceartă Trulişor. Doar Moş Crăciun nu e surd. -Moşul nu e, dar bunica da!

Mămico ce ţi-ai dori de Crăciun?-Să am un băieţel cuminte.-Uraaa! Asta înseamnă că o să am un frăţior!

Un pensionar îşi sună fiul. -Trebuie să-ţi spun că eu şi cu mamă ta divorţăm! 45 de ani de mizerie mi-au ajuns!  Fiul răspunde derutat :  -Tata, dar despre ce vorbeşti ?  Tatăl continuă:  - De un timp nu ne mai suportăm şi m-am săturat să discutăm despre acest subiect! Sun-o pe sora ta şi spune-i.  Apoi bătrânul închide telefonul .  După ce află, fiică, speriată, îşi sună tatăl şi îi spune :  - Nu se poate aşa ceva! Mâine venim acasă să discutăm!  Bătrânul închide telefonul şi îi spune soţiei:  -Gata, am aranjat! De Crăciun vin sigur! Ce le mai spunem să vină şi de Paşti?

Trei prietene îşi povesteau ce au primit de la Moş Crăciun.-Eu am primit o pereche de ciorapi plasă şi o cutie de bomboane fine de ciocolată!-Eu am primit o lenjerie de dantelă superbă şi o ciocolată mare cu alune!A treia spuse fericită:-Eu nu am primit nimic, dar a rămas până dimineaţă.

Aş vrea să cumpăr un cadou de Crăciun pentru iubita mea. Puteţi să-mi daţi un sfat?- E tânără?- Nu tocmai ...- Elegantă?- Oarecum.- Frumoasă?- Nimic deosebit!- Cultă?- Foarte puţin ...- Atunci iată sfatul meu. Cumpăraţi cadoul pentru altcineva !

Problemă de logică: Chiar înainte de Crăciun, un politician cinstit, un avocat binevoitor şi Moş Crăciun se aflau în liftul unui hotel foarte select. Înainte ca uşă să se deschidă, observă o bancnotă de o sută de mii pe jos. Care dintre cei trei ridică bancnota?Răspuns: Moş Crăciun – bineînţeles! Ceilalţi doi nu există!

 Două blonde hotărăsc să meargă în pădure să-şi caute brad de Crăciun. După câteva ore de căutare, una dintre ele îi spune celeilalte: Aşa nu mai merge! Eu propun să luăm primul brad pe care îl găsim... indiferent dacă are globuri sau nu!

  O discuţie între doi copii, în cameră lor:  Băieţelul către fetiţă: -Ce-i vei cere lui Moş Crăciun anul acesta? -O păpuşică Bărbie. Dar tu? -Eu îi voi cere un Tampax!  -Tampax? Ce e asta?  -Hmmm, habar n-am! Dar zic la televizor că dacă-l foloseşti poţi merge la plajă în fiecare zi, să mergi cu bicicleta, să înoţi în piscină, să dansezi, să alergi, să faci o mulţime de lucruri... fără că nimeni să-şi dea seama!

  La masă, în Ajunul Crăciunului, fiica de 10 ani, cu lacrimi în ochi: - Nu mai sunt fecioară! Tatăl, disperat, se adresează mamei: - Tu eşti de vină! Nu găteşti, nu speli, toată ziua nu faci nimic altceva decât să te aranjezi, te îmbraci extravagant, te uiţi la telenovelele alea... Crezi că eşti un exemplu bun? - Eu? Tu - care bei nopţi întregi, înjuri ca la uşa cortului,  te uiţi la filme deocheate... Din cauza ta a ajuns aşa copilul! - Ba e vina soră-sii, care umblă cu bădăranul ăla care o înghesuie pe unde-o prinde. Bunica, mai calmă, o întreabă pe fetiţă cum s-a întâmplat.  - Păi, doamna învăţătoare a ales altă fetiţă pentru rolul Fecioarei la serbarea de la şcoală.

Un copil optimist şi unul pesimist îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Pesimistul e sigur că nu o să primească mare lucru. Optimistul nu mai poate de încantare şi abia aşteaptă să vadă darurile. Vine Moşul, iar copilul pesimist primeşte super - cadouri: trenuleţe, maşinuţe, ciocolată, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeşte ... o balegă.  Se întâlnesc copiii şi schimbă impresii. Pesimistul: - Eu am primit un trenuleţ, da' nu e prea mare, o maşinuţa, da' nu e culoarea pe care o vroiam, şi ciocolată, da' e cu lapte şi fără alune...  Optimistul râde încântat: - Măi, eu am primit un cal! Dar nu-l găsesc!

  Un copil îi scrie o scrisoare lui Moş Crăciun: “Dlagă Moşule, te log mult să-mi aduci un tlenulet electlic, o maşinuţa şi o ciocolată”.Se duce copilul la poştă şi duce scrisoarea. Poştăriţele deschid scrisoarea, o citesc şi li se face milă de copil. Hotărăsc ele să pună mână de la mână şi să-i cumpere copilului darurile. Acestea strâng banii, cumpără trenuleţul, maşinuţa, dar de ciocolată nu le mai ajung banii. După ce trimit cadoul copilului, la câteva zile, copilul duce la poştă o altă scrisoare, cu mulţumirile pentru Moş Crăciun:“Dlagă Moşule, îţi mulţumesc pentlu cadouli! Tlenuletul este magnific, maşinuţa este supel. Eu sunt convins că mi-ai tlimis şi ciocolată, da cled că nesuferitele alea de la poştă au mâncat-o!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net