Hingherii bucureşteni vor să «vâneze» maidanezi şi în Ilfov

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dreptul hingherilor de a ”vâna”şi în Ilfov, crearea unui SMURD pentru animale şi unirea Zoo Băneasa cu bazele pentru maidanezi. Sunt câteva dintre propunerile din noua strategie a Primăriei Capitalei pentru” protecţia şi bunăstarea animalelor”.

Documentul a fost timp de 45 de zile postat pe site-ul Primăriei Capitalei, iar pe 11 februarie a fost dezbaterea finală cu asociaţiile de protecţie a animalelor.

Proiectul revoluţionează activitatea Administraţiei pentru Supravegherea Animalelor, care se transformă într-o suprastructură care se va uni cu Zoo Băneasa. Va fi înfiinţat şi un compartiment denumit ”Poliţia Animalelor”. Dacă documentul va fi adoptat în forma propusă, la cea mai mare grădină zoologică din România se va crea un centru tip ”ferma animalelor”.O altă propunere este amenajarea unui pet-hotel, unde bucureştenii să-şi poată lăsa animalele de companie în regim contracost. De asemenea, la ASA se va înfiinţa un Serviciu Municipal de Urgenţă şi Resuscitare Veterinară - “SMURV” (dotat cu clinici mobile), un cimitir şi un crematoriu pentru animalele oraşului.

Următorul pas este updatarea strategiei în funcţie de propuneri şi votarea acesteia în ”Parlamentul” Capitalei pentru a intra în vigoare.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net