Hayssam după gratii, familia lui trai de lux! Vezi ce afaceri profitabile au rudele teroristului

Ultima actualizare:

Fiul de 21 de ani al lui Omar Hayssam deţine 96% din acţiuni la o firmă din Vatra Dornei, care se ocupă cu închirieri. Firma a avut anul trecut un venit de 60.000 de lei. Potrivit www.ziarulring.ro, societatea respectivă a avut, în 2012, o cifră de afaceri de 60.000 de lei şi a înregistrat un profit de 3.826 de lei. Tânărul afacerist mai are o firmă în Capitală, care se ocupă cu vânzarea lemnului.

Şi fratele lui Omar Hayssam are un profit fabulos din imobiliare. Anul trecut, firma lui Mahmoud Omar a înregistrat un profit de peste un milion de lei, deşi are doar doi angajaţi.

Inspirat de afacerea nepotului, Mahmoud vinde şi el material lemnoase. El este  patronul unei firme care se ocupă în special de producţia, exportul şi importul de cherestea, principalele destinaţii find China, Siria, Spania şi Italia. Această firmă avut, în 2012, o cifră de afaceri de 19,6 milioane de lei şi un profit de aproximativ 231.000 de lei, potrivit sursei citate mai sus.

Ambii fraţi ai lui Omar Hayssam, Mukhles şi Mahmoud, sunt asociaţi la firma Speranta Concept din Bucureşti, înfiinţată în 2006. SRL-ul, care se ocupă de „producţia de băuturi răcoritoare nealcoolice, producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate”, a înregistrat pierderi de 4.350 de lei în 2012 şi de 6.301 lei în 2011, în timp ce în 2010 a avut un profit de aproximativ 338.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net