Călătorul care a dat cu spray lacrimogen într-un metrou din stația Unirii 2 nu a fost prins

stația de mtrou-Unirii 2-panică

Trenul de metrou în care s-a dat cu spray lacrimogen a fost retras din circulație
Citeste tot despre: 

Panică joi, în stația de metrou Unirii 2. Printr-un apel la 112, primit în această seară, a fost sesizat că într-o garnitură de metrou, un cetățean a pulverizat un spray lacrimogen și a fugit. Călătorii au fost debarcați în stația Piața Unirii 2, iar trenul a fost retras.

Bărbatul care a săvârșit fapta a reușit să fugă, el fiind acum căutat de poliţiştii de la Transporturi. Potrivit Poliţiei Capitalei, forțele de ordine au fost sesizate prin apel la 112 că bărbatul a pulverizat conţinutul unui spray iritant lacrimogen într-un tren care se afla în staţia Piaţa Unirii 2, apoi a fugit. Autorităţile nu au reușit să îl găsească deocamdată pe suspect, deși Biroul Poliției Transporturi este la câțiva metri de peron.

Metrorex anunţă, la rândul său, că personalul de conducere a trenului a fost anunţat prin sistemul de alarmă de ceea ce s-a întâmplat, luând decizia de a evacua garnitura şi de a o retrage din circulaţie pentru eventuale cercetări.

Loading...

Citește și

  • O garnitură de metrou s-a defectat, în urmă cu puţin timp, în staţia Eroii Revoluţiei. Călătorii au fost daţi jos, iar cei aflaţi în trenul următor pe direcţia IMGB - Pipera au fost obligaţi să aştepte peste o jumătate de oră pentru a ajunge în staţie.

  • Panică în subteran. Un tren de metrou a deraiat aseară, între staţiile Unirii 1 şi Timpuri Noi, după ce o roată a penultimului vagon a sărit de pe şine. Peste 240 de oameni au fost evacuaţi, prin tunel.