Haos pe şosele. Şoferiţă de 80 de ani, moartă de beată, a lovit două maşini

Ultima actualizare:

    O persoană în vârstă îşi mai pierde din simţuri atunci când conduce maşinafoto: Good News Network
O persoană în vârstă îşi mai pierde din simţuri atunci când conduce maşinafoto: Good News Network

Accident incredibil la Reghin. O şoferiţă în vârstă de aproape 80 de ani, beată, a lovit două maşini pe o stradă din oraş. Femeia nu s-a asigurat când a făcut un viraj la stânga şi a lovit ouă maşini. Acum este cercetată de poliţie pentru conducere sub influenţa alcoolului. Un alt caz cutremurător s-a produs pe un drum din judeţul Neamţ. Un italian de 70 de ani a murit după ce a făcut o manveră riscană.

Incidentul s-a produs sâmbătă în jurul prânzului. Nu se ştie din ce motive, femeia care abţiguise bine a urcat la volan şi a vrut să plece pe pe străzile Reghinului. Numai că nu a reuşit să ajungă la destinaţie. În timp ce făcea un viraj la stânga a lovit o maşină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât aceasta a ricoşat într-un alt autoturism parcat pe partea dreaptă a străzii, conform zi-de-zi.ro.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie şi de prim-ajutor. În urma testării s-a stabilit că bătrânica avea 0,74 mg/L alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care aceasta a fost condusă la unitatea medicală în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţia continuă acum cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul din Vaslui

Şofer italian de 70 de ani, mort într-un accident în Neamţ

Un alt accident groaznic a fost filmat de o cameră de supraveghere la localitatea Chintinici, oraşul Roznov, judeţul Neamţ. Un şofer italian de 70 de ani a întors maşina pe mijlocul drumului fără să se asigure. În acel moment autoturismul a fost izbit în plin de un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani. Din impact, maşina italianului, în care se afla şi soţioa acestuia, a fost târâtă peste 10 metri şi aruncată în şanţul de pe marginea drumului. Bărbatul a murit la spital, iar soţia sa se află în stare gravă.  Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală şi ucidere din culpă.

Haos pe şoselele României

Imagini de groază au fost, marţi, la Sâmbăta de Jos! Un şofer de 20 de ani a murit pe loc, spulberat de TIR, după ce a intrat cu duba pe contrasens. Nenorocirea s-a produs, marţi dimineaţă, pe DN. Şoferul TIR-ului a fost şi el rănit. Un elicopter SMURD a fost chemat la faţa locului pentru preluarea acestuia. Circulaţia în zonă a fost blocată zeci de minute, pe ambele sensuri.

Citeşte şi: Ei sunt bătăuşii care au ucis un om de afaceri în trafic. Fiica victimei trebuia să dea BAC-ul. Acum îşi înmormântează tatăl

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net