Halloween 2015: Se anunță petreceri de pomină

Ultima actualizare:
De Halloween 2015, Sala Marmura din Casa Presei Libere din București va găzdui petrecerea Masquerade Ball
De Halloween 2015, Sala Marmura din Casa Presei Libere din București va găzdui petrecerea Masquerade Ball

Unele dintre cele mai mari cluburi, dar și formații de muzică românească, promit petreceri de zile mari de Halloween 2015. Românii din toată țara se vor putea distra într-unele dintre cele mai râvnite locații în cea mai înfricoșătoare noapte din an.

Iar pentru că ziua de Halloween 2015 este una cu adevărat specială, evenimentele încep din timp în această lună. Astfel, fie că ești din Capitală sau din celelalte orașe ale țării, weekendul dintre 30 octombrie și 1 noiembrie se anunță a fi unul de pomină. Iată unde poți petrece.

Halloween 2015: Masquerade Ball

Halloween 2015 va fi sărbătorit și celebrul Castel Bran
Halloween 2015 va fi sărbătorit și celebrul Castel Bran

Primele petreceri de Halloween 2015 încep încă de vineri, 30 octombrie. Casa Presei Libere din Capitală va găzdui una dintre cele mai mari petreceri tematice de anul acesta, numită „Halloween Masquerade Ball”. Aceasta va ține de vineri seară (30 octombrie), de la ora 21.30, până în zorii dimineții de sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 5.00.

Mai mult, la petrecere, atmosfera va fi întreținută cu jazz, gold disco, ar performance, body painting, costumații inedite, iar invitații vor avea parte de multe alte surprize. Totul se va desfășura în Sala Marmura a Casei Presei Libere.

Halloween 2015, la Castelul Bran

Halloween 2015: CTC va concerta la Constanța
Halloween 2015: CTC va concerta la Constanța

Una dintre cele mai special petreceri de la Halloween 2015 este cea care va avea loc la Castelul Bran din Brașov. Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 19.00, organizatorii îi așteaptă pe invitați cu o mulțime de surprize, dovleci sculptați, vin roșu, dansul ielelor, vrăjitoare, proiecții de film horror și muzică bună.

Printre cei prezenți se va număra și gazda evenimentului, Vlad Țepeș, supranumit Dracula, care îi va ghida pe oaspeți prin Castel și va premia cele mai impresionante costume, potrivit newsbv.ro. După un tur complet al construcției străvechi, urmează „Halloween After Party”, care va debuta la ora 21.30 și se va termina la ora 4.00. Biletele pentru adulți pornesc de la prețul de 50 de lei, pentru un tur nocturn cu Contele Dracula, iar biletul de 100 de lei include și accesul la petrecerea de după. Pentru elevi, biletele costă numai 20 de lei.

Halloween 2015: CTC la Constanța


    Halloween 2015: CTC va concerta la Constanța
Halloween 2015: CTC va concerta la Constanța

Fanii trupei CTC vor avea ocazia să își asculte soliști preferați într-un concert thematic de Halloween 2015. Totul se va întâmpla la Constanța, în clubul Crema, sâmbătă, 31 octombrie. Aici vor fi prezenți unii dintre cei mai cunoscuți hip-hop-eri români, Doc, Deliric și Vlad Dobrescu, care vor întreține atmosfera. În afară de aceste evenimente, mai sunt multe altele în București, dar și în restul țării.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net