Hai să te dai în hamac la 200 de metri înălţime!

Ultima actualizare:

    25 de tineri au admirat peisajul de la înălţime
25 de tineri au admirat peisajul de la înălţime

Ţi-ai dorit vreodată să stai relaxat în hamac, atârnat între stânci? Dacă ai curaj, acum poţi încerca o astfel de experienţă. În premieră naţională, o bază de relaxare la înălţime a fost inaugurată în Gorj, la Baia de Fier.

Un vis a devenit realitate: la Baia de Fier, în weekend, mai mulţi tineri amatori de senzaţii tari au petrecut câteva ore în hamace suspendate la 200 de metri înălţime şi au admirat explozia primăverii în balansul adierii brizei de munte. Cei 25 de temerari au „levitat”, pentru câteva ore, la peste 200 de metri suspendaţi în hamace. Imaginea inedită a atras, cum era şi firesc, numeroşi spectatori care şi-au exprimat părerile în diferite moduri, de la teamă şi reticenţă la admiraţie şi dorinţă. 


    Organizatorii spun că distracţia este sigură
Organizatorii spun că distracţia este sigură

Atelierul poate asigura staţionarea şi relaxarea a 10–12 persoane simultan, în condiţii de lejeritate şi siguranţă corespunzătoare. Acesta va fi operaţional în funcţie de solicitări şi de condiţiile meteo. Deocamdată, distracţia a fost gratuită, iar organizatorii spun că de acum încolo preţurile vor fi modice. „Celor interesaţi li se poate asigura logistica necesară pentru petrecerea unor clipe minunate în sânul naturii, la înălţime”, a spus Gabriel Dan Chiriac, preşedintele Clubului Montan White Wolf Baia de Fier. Atelierul de hamace între stânci se află la Baia de Fier, punct intrare Peştera Muierilor şi este o premieră în România. Organizatorii spun că ideea de bază de la care au pornit a fost aceea de a readuce tinerii către munte şi natură. 

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net