Hai să ne distrăm la Electric Castle! Ghidul festivalului la care vin mii de tineri

Ultima actualizare:

    Keith Flint şi ceilalţi membri ai trupei britanice Prodigy au făcut furori, vara trecută, pe scena de la Castelul BannfyFoto: Mediafax
Keith Flint şi ceilalţi membri ai trupei britanice Prodigy au făcut furori, vara trecută, pe scena de la Castelul BannfyFoto: Mediafax

A rămas doar o săptămână până la o nouă ediţie a Festivalului Electric Castle, găzduit de Castelul Banffy din Bonţida (Cluj), când ritmurile nebune ale muzicii vor extazia mii de fani. Organizatorii au întocmit un mic ghid legat de modul în care să ajungeţi acolo - autobuz, maşină, tren. De asemenea, sunt prezentate şi câteva reguli de care ar fi bine să ţineţi cont.

Fanii se pregătesc să ia cu asalt localitatea clujeană Bonţida, pentru faimosul Festival Electric Castle, programat între 14 şi şi 17 iulie, la Castelul Banffy. Organizatorii anunţă că la Bonţida se va ajunge pe două rute diferite, pentru a fi evitate blocajele în trafic. Autoturismele vor circula pe drumul ce leagă satul Răscruci de Bonţida, în timp ce autobuzele vor merge pe traseul clasic, prin sat. Linia de autobuz pentru festival este disponibilă de miercuri, 13 iulie, la prânz, până luni, 18 iulie. Cursele vor circula non-stop, zi şi noapte, o dată la 25 de minute, iar plecarea se va face de la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Biletele pentru autobuz vor putea fi cumpărate din staţii, la preţul de 7 lei.

Harta Festivalului Electric Castle - Bonţida 2016
Harta Festivalului Electric Castle - Bonţida 2016

În ceea ce priveşte transportul cu trenul, majoritatea ganiturilor vor avea, pe perioada festivalului, opriri în gara din Bonţida. Din 18 iulie, după încheierea festivalului, trenurile care circulă pe ruta Cluj – Bucureşti vor avea vagoane suplimentare.

”Poarta de intrare la festival este, anul acesta, amplasată în cu totul alt loc; verifică pe hartă înainte de a ajunge sau vei fi ghidat de echipele special!”, anunţă organizatorii. “Pentru cei cazaţi în campingul premium, există şi acces direct de acolo în incinta festivalului. Şi anul acesta există câteva categorii cu acces special în festival. Toţi copiii cu vârsta de până la 12 ani au gratuitate, însă trebuie să fie însoţiţi de un adult. Persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit, cu condiţia să poată face dovada în baza certificatului special emis de autorităţi. Există deja o listă specială deschisă pentru acestea, iar cei care doresc să se înscrie o pot face printr-un email pe adresa contact@electriccastle.ro. Însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi beneficiază de o reducere de 50%”, completează echipa Festivalului Electric Castle.Fanii cazaţi în sat, la localnici, vor avea nevoie de un permis special de acces pentru maşină, iar acesta poate fi obţinut direct de la gazde.  Vor fi 4.000 de locuri de parcare amenajate, care pot fi găsite pe harta festivalului sau cu ajutorul aplicaţiei Electric Castle. Tariful pentru o intrare este de de 15 lei. 

Anul acesta, toate plăţile vor fi făcute doar cu ajutorul unei brăţări. Ce trebuie să faceţi? Intraţi pe www.electriccastle.ro şi vă creaţi contul care vă permite să alimentaţi brăţara direct de pe card. ”Dacă nu dispui de un card bancar sau dacă nu reuşeşti să-ţi creezi contul online, vei putea alimenta brăţara la unul dintre punctele special amenajate”, precizează echipa organizatoare. Regulamentul festivalului este disponibil şi online.

Click! spune

Marcel Bostan, liderul formaţiei Alternosfera. Rockerii din Chişinău vor electriza, ca de fiecare dată, publicul
Marcel Bostan, liderul formaţiei Alternosfera. Rockerii din Chişinău vor electriza, ca de fiecare dată, publicul

Iată invitaţii care vor vor urca pe scenă şi vor încinge atmosfera la a patra ediţie a Festivalului Electric Castle: Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver şi alţi zeci de artişti.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net