Hai să-l întâlneşti pe Moşul la mall!

Ultima actualizare:

Dacă încă nu ai apucat să-i scrii lui Moş Crăciun, Viva Kids te aşteaptă sâmbătă, 22 decembrie, între orele 13.00 şi 20.00, la Şcoala Elfilor, organizată la Mega Mall.

Pentru toţi copiii s-au pregătit o mulţime de surprize: ateliere cu tematică de Crăciun, muzică live, dans şi spectacole cu o ceată veselă alcătuită din cele mai îndrăgite personaje de poveste (Crăciuniţa, spiriduşii, Crăiasa Zăpezii etc.), ale căror costume poartă semnătura cunoscutei creatoare de modă Sonia Trifan. Alături de Moş Crăciun, copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani vor putea participa la etajul 2 la construcţia castelului de gheaţă, reşedinţa Omului de Zăpadă. Intrarea este liberă.

Copiii, provocaţi să participe la vânătoarea de bomboane

Sâmbătă, 22 decembrie, în intervalul orar 12.00 – 17.00, Veranda Mall îi va provoca pe copii la o vânătoare de bomboane de ciocolată, alături de spiriduşii lui Moş Crăciun. Într-un spaţiu special amenajat vor fi atârnate păpuşi supradimensionate încărcate cu dulciuri, pe care cei mici trebuie să le spargă pentru a ajunge la surprize. Tot aici, marţi, 18 decembrie, în acelaşi interval orar, va avea loc cea de-a patra ediţie a „Recipe of Good Deeds”, un eveniment în cadrul căruia bloggeri şi vedete vor decora turtă dulce, vor pregăti vin fiert şi le vor oferi vizitatorilor în schimbul unei donaţii. Banii strânşi vor ajunge la o fundaţie ce se ocupă de copiii cu nevoi speciale sau aflaţi în dificultate materială. 

Ateliere de globuri, brăduţi şi de reni, în Bucureşti

Moş Crăciun ajunge şi la Plaza România în această perioadă, până pe 23 decembrie, unde va asculta dorinţele copiilor şi va face poze cu aceştia. Zilnic, începând cu ora 17.00, aici se organizează ateliere de confecţionat globuri, brăduţi, reni, oameni de zăpadă, bufniţe şi alte figurine de iarnă, va fi un atelier cu scrisori către Moş Crăciun, dar şi spectacole de teatru în fiecare seară, de la 19.00 la 19.45. Alături de Moş, vor întreţine atmosfera şase animatori îmbrăcaţi în personaje de poveste, iar trupa PAM PAM pregăteşte un spectacol pe 18 şi 23 decembrie. 

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net