Hai pe urmele lui Indiana Jones! Acum ai zbor direct spre Iordania

Ultima actualizare:

    La Petra s-a filmat, în 1989, “Indiana Jones şi ultima cruciadă”
La Petra s-a filmat, în 1989, “Indiana Jones şi ultima cruciadă”

Ai visat să calci pe urmele lui Indiana Jones, în celebrul oraş antic Petra din Iordania? Sau să faci plajă la Marea Roşie, în timp ce acasă ar putea fi încă iarnă? Iată că acum îţi poţi rezerva vacanţa pe aceste tărâmuri la preţuri mult mai avantajoase.

Iordania. Staţiunea Aqaba. Începând cu luna martie, agenţia de turism Prestige Tours lansează zboruri charter către această destinaţie exclusivistă. După succesul înregistrat cu vacanțele în Turcia, turoperatorul român, parte din grupul turc Calypso Tour, a decis să introducă în ofertă sejururi cu zboruri charter către stațiunea de la Marea Roșie, cu plecări săptămânale din București în perioada martie-iunie 2018. Tarifele unui sejur de șapte nopți în Iordania vor fi disponibile pentru piața românească începând de săptămâna viitoare, având incluse zbor direct cu compania aeriană de linie Royal Jordanian Airlines, cazare la hoteluri de patru și cinci stele, taxele de aeroport, transferurile precum și program de vizitare. Prestige Tours estimează că un număr de 5.000 de turiști români vor opta pentru un sejur în Aqaba în primul an de operare.


    Pe plaja din Aqaba sunt hoteluri de 4 şi 5 stele
Pe plaja din Aqaba sunt hoteluri de 4 şi 5 stele

“Mizăm pe Iordania pentru că am observat că interesul turiștilor români a crescut pentru această destinație, fiind una dintre cele mai bogate din punct de vedere turistic și una dintre cele mai sigure țări din lume. De asemenea, Iordania este o alternativă bună pentru turiștii care vor o vacanță la plajă primăvara, în resorturi cu servicii all inclusive, un zbor mai scurt de patru ore și să viziteze unele dintre cele mai apreciate atracții turistice la nivel mondial”, declară Elena Anghel, managing director Prestige Tours.


    Elena Anghel este managing director Prestige Tours
Elena Anghel este managing director Prestige Tours

Tarifele încep de la 700€/persoană, cu toate taxele incluse. De exemplu, un sejur din 9 martie, zbor direct Bucureşti - Aqaba cu 7 nopti cazare, cu mic dejun, Hotel Grand Swiss Belresort Tala Bay 5* poţi s-o achiziţionezi acum la acest preţ şi primeşti şi o excursie opţională bonus.

În 2016, Prestige Tours a extins numărul de curse din afara Bucureștiului, lansând către Antalya, destinația sa principală, charter din Suceava, apoi și din Craiova. ”După rezultatele vânzărilor în perioada de Early Booking, înregistrate până în prezent, stațiunea turcească este foarte bine vândută în țară. Tot ca noutate, vom introduce un zbor charter către Bodrum din Suceava, pe lângă cel existent din București, care de altfel este solicitat de turiști”, spune Elena Anghel.

Tot în 2018, Prestige Tours introduce o nouă linie de business – transport cu autocarul către stațiunile Marmaris și Didim, cu cinci plecări săptămânale din București și Craiova. Pachetul mediu costă 70 euro/persoană, preț care include catering la board. Cursele cu autocarul spre litoralul turcesc vor fi operate în perioada mai-octombrie 2018, fiind opțiunea ideală pentru turiștii cu frică de zbor și pentru cei care nu vor să fie constrânși de sejurul standard de șapte nopți cu zbor charter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net