Hai la operă, din fotoliu! Teatrul Bolşoi a avut peste un milion de vizualizări în 24 de ore

Ultima actualizare:

    Spectacolul "Lacul lebedelor", prima înregistrare de pe YouTube a producţiei din 2015, a fost transmis vineri seară (27 martie) şi a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizăriFoto: adevarul.ro
Spectacolul "Lacul lebedelor", prima înregistrare de pe YouTube a producţiei din 2015, a fost transmis vineri seară (27 martie) şi a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizăriFoto: adevarul.ro

Celebrul teatru rus Bolşoi de la Moscova a anunţat că va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, în momentul în care mai mult de o treime din populaţia globului este izolată în case pentru a împiedica propagarea coronavirusului, informează AFP.

Celebrul teatru rus Bolşoi de la Moscova a anunţat că va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube

Spectacolul "Lacul lebedelor", prima înregistrare de pe YouTube a producţiei din 2015, a fost transmis vineri seară (27 martie) şi a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizări, scrie adevarul.ro.

“Pentru prima dată în istorie, Bolşoi va difuza online o serie de spectacole înregistrate în trecut, care fac parte din colecţia sa de aur", a anunţat Teatrul Balşoi într-un comunicat.

Până la 10 aprilie, şase spectacole vor fi propuse spectatorilor pe canalul oficial de YouTube al teatrului, "fără restricţii geografice", precizează aceeaşi sursă.

Baletul "Lacul Lebedelor" va fi primul prezentat publicului vineri, la ora 16.00 GMT, şi va fi urmat în alte zile, la aceeaşi ora, de opera "Boris Godunov" sau de baletul "Frumoasa din pădurea adormită".

"Lacul lebedelor" a avut în 27 martie, în 24 de ore, peste un milion de vizualizări. Fiecare spectacol va rămâne disponibil pe YouTube timp de 24 de ore după difuzarea sa.

Organizatorii festivalului "Anotimpurile ruseşti" au lansat deja un serviciu online gratuit care permite publicului să descopere reprezentanţii teatrale, concerte şi spectacole de balet. Difuzate în cadrul proiectului "Rămâi acasă cu Anotimpurile ruseşti", au fost prezentate de mari colective artistice şi instituţii culturale ruse care au participat la acest festival.

Zeci de teatre, opera şi muzee din lume, în Europa precum şi în Statele Unite, şi-au închis porţile publicului în ultimele zile, în contextul luptei contra coronavirusului, continuând să-şi prezinte concertele, spectacolele şi expoziţiilor lor online.

Citeşte şi:

Hai la sport în sufragerie! Iată cum ne menținem în formă cât stăm acasă

Avertisment: vârful epidemiei, în jurul Paştelui. Autoritățile au pregătit deja trecerea la ”scenariul 4” al epidemiei

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net