Hai la operă, din fotoliu! Teatrul Bolşoi a avut peste un milion de vizualizări în 24 de ore

lacul_lebedelor-balet-balsoi.jpg

lacul_lebedelor-balet-balsoi
Spectacolul "Lacul lebedelor", prima înregistrare de pe YouTube a producţiei din 2015, a fost transmis vineri seară (27 martie) şi a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizări
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Celebrul teatru rus Bolşoi de la Moscova a anunţat că va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, în momentul în care mai mult de o treime din populaţia globului este izolată în case pentru a împiedica propagarea coronavirusului, informează AFP.

Celebrul teatru rus Bolşoi de la Moscova a anunţat că va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube

Spectacolul "Lacul lebedelor", prima înregistrare de pe YouTube a producţiei din 2015, a fost transmis vineri seară (27 martie) şi a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizări, scrie adevarul.ro.

Teatrul Bolşoi a avut peste un milion de vizualizări în 24 de ore

“Pentru prima dată în istorie, Bolşoi va difuza online o serie de spectacole înregistrate în trecut, care fac parte din colecţia sa de aur", a anunţat Teatrul Balşoi într-un comunicat.

Până la 10 aprilie, şase spectacole vor fi propuse spectatorilor pe canalul oficial de YouTube al teatrului, "fără restricţii geografice", precizează aceeaşi sursă.

Baletul "Lacul Lebedelor" va fi primul prezentat publicului vineri, la ora 16.00 GMT, şi va fi urmat în alte zile, la aceeaşi ora, de opera "Boris Godunov" sau de baletul "Frumoasa din pădurea adormită".

"Lacul lebedelor" a avut în 27 martie, în 24 de ore, peste un milion de vizualizări. Fiecare spectacol va rămâne disponibil pe YouTube timp de 24 de ore după difuzarea sa.

Organizatorii festivalului "Anotimpurile ruseşti" au lansat deja un serviciu online gratuit care permite publicului să descopere reprezentanţii teatrale, concerte şi spectacole de balet. Difuzate în cadrul proiectului "Rămâi acasă cu Anotimpurile ruseşti", au fost prezentate de mari colective artistice şi instituţii culturale ruse care au participat la acest festival.

Zeci de teatre, opera şi muzee din lume, în Europa precum şi în Statele Unite, şi-au închis porţile publicului în ultimele zile, în contextul luptei contra coronavirusului, continuând să-şi prezinte concertele, spectacolele şi expoziţiilor lor online.

Citeşte şi:

Hai la sport în sufragerie! Iată cum ne menținem în formă cât stăm acasă

Avertisment: vârful epidemiei, în jurul Paştelui. Autoritățile au pregătit deja trecerea la ”scenariul 4” al epidemiei

 

Loading...

Citește și

  • femeie cu masca de protectie cu steagul romaniei si o eprubeta de coronavirus in mana

    În 22 mai s-au împlinit două luni de la primul deces provocat de coronavirus în România. Până vineri, 5 iunie, numărul persoanelor care au murit din cauza infecției cu COVID-19 se ridică la 1.316.

  • adina buzatu coronavirus covid19

    Impresionată de riscurile pe care și le asumă o prietenă medic, Adina Buzatu a demarat o campanie de sprijin moral pentru toți cei care luptă „în linia întâi” împotriva răspândirii coronavirusului în România. Stilista își dorește ca astă seară cât mai mulți români să iasă în balcoanele locuințelor, în semn de sprijin și de respect pentru medici, polițiști, pompieri și toate acele persoane care sunt nevoite să-și pună zilele acestea viața în pericol.