Hai la circ! De sâmbătă încep spectacolele la Circul Metropolitan din București

spectacol-circul-metropolis-alice-in-tara-minunilor.jpg

”Alice în Țara Minunilor”, un spectacol care durează o oră și 20 de minute
”Alice în Țara Minunilor”, un spectacol care durează o oră și 20 de minute

Vine weekend-ul și nu știi unde să-ți distrezi copilul? Hai la circ! De sâmbătă (19 ianuarie)încep spectacolele la Circul Meteropolitan din București, fostul Globus, cu ”Alice în Țara Minunilor”.

Se deschide stagiunea la Circul de stat Metropolis! Zeci de clovni și acrobați vor urca sâmbătă pe scenă, de la ora 15.00, iar duminică, de la ora 11.00, spre încântarea celor mici. Se pregătește spectacolul ”Alice în Țara Minunilor”, o călătorie plină de magie.

spectacol-circ-alice-in-tara-minunilor.jpg

Costumele artișilor sunt de excepție
Costumele artișilor sunt de excepție
Biletele costă 43,20 lei la categoria a IV-a, 68,40 lei la categoria a III-a, 86,40 lei la categoria a II-a și 129,60 lei la categoria I, locuri aflate lângă arenă.

Pentru copiii până în 12 ani, studenți și elevi tarifele sunt la jumătate. Acestea se pot cumpăra direct de pe site-ul circului www.circulmetropolitan.ro, de unde vă puteți alege locurile.

Pe 26 ianuarie, se va pune în scenă “București! Je t’aime”, un spectacol muzical de 90 de minute, cu aproximativ 100 de artiști, dintre care 40 de balerini.

”Acesta este cel mai nou proiect al Circului Metropolitan, iar echipa artistică repetă intens pentru a oferi publicului un spectacol muzical de excepție”, anunță organizatorii. Spectacolul recomandat doar celor trecuți de 14 ani. Mai sunt bilete doar pentru categoriile 2,3 și 4.

acrobati-circul-metropolis.jpg

Și acrobați apar în spectacolul care va avea loc mâine și poimâine
Și acrobați apar în spectacolul care va avea loc mâine și poimâine

 

Loading...