Hai de Revelion pe Kilimanjaro! Te costă 3.800 $

Ultima actualizare:

    Click! îţi spune care sunt ofertele agenţiilor  de turism pentru Sărbătorile de iarnă
Click! îţi spune care sunt ofertele agenţiilor de turism pentru Sărbătorile de iarnă

Mai este foarte puţin până la Sărbătorile de iarnă. Dacă nu te-ai decis unde să le petreci, Click! a adunat oferte de la Târgul de Turism care a avut loc în Capitală la acest sfârşit de săptămână.

Poţi petrece Sărbătorile alături de Mickey Mouse, la Disneyland, sau poţi fi singur pe un vârf de munte. Şi nu orice munte, chiar Kilimanjaro!

  • Happy Tour te trimite de Revelion la Disneyland. Trei nopţi cazare (31 decembrie- 3 ianuarie) la Hotel Sequoia Lodge de 3 stele costă 1.365 euro/2 adulţi, plus 2 copii sub 7 ani/cazare cu demipensiune şi patru  zile de intrări în parcuri.
  • Besttourism.ro are o ofertă de nerefuzat în Cracovia. Tarife de la 255 euro, 5 nopţi de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul şi asistenţă turistică.
  • Prestige Tours ţi-a pregătit Revelionul la Paris. Cinci zile cu mic dejun la Hotelul Ibis Stiles Paris Bercy de 3 stele costă 318 euro/persoană, în preţ mai fiind incluse transportul cu avionul şi transferul. 

simeon stalpnicul png
  • Agetur îţi propune opt zile în Lisabona şi Porto, cu plecare din 27 decembrie. Costă 745 de euro/persoană la un hotel de 4 stele cu mic dejun, transport cu avionul, însoţitor de grup, asigurare medicală. Cina festivă este opţională şi costă 159 de euro/ persoană într-un restaurant local. 
  • Culmea! Mai ieftin este să pleci cu Christian Tour la Dubai: 709 euro/persoană. În preţ sunt incluse şapte nopţi de cazare cu mic dejun şi cina festivă.
  • Malta Travel te trimite evident în Malta. Până astăzi, când se închide Târgul de Turism de la Romexpo, oferta este de 368 de euro/persoană, şase zile cu mic dejun la Hotel Santana de 4 stele, transport cu avionul, bagaj mare de cală, asistenţă turistică. Cina festivă costă 130 de euro/persoană.

simeon stalpnicul png
  • Hello Holidays te trimite să petreci noaptea dintre ani la Budapesta. Costă 299 euro/persoană şi include cazare la Hotelul Expo de 4 stele, mic dejun, cină festivă, transport cu autocarul, tur de oraş şi excursie în Defileul Dunării.
  • Cine vrea un Revelion cu totul ieşit din comun şi are suficienţi bani poate alege oferta celor de la Extreme Travel. Ei îţi propun să ciocneşti paharul de şampanie pe Muntele Kilimanjaro, la peste 3.000 m altitudine. E situat la graniţa ce desparte Tanzania de Kenia. Costă 3.800 de dolari/persoană şi include opt zile cu tot cu transport. Prima noapte o petreci la un hotel de 4 stele din Nairobi, iar celelalte în cort pe munte. Şerpaşii îţi vor căra bagajele şi se vor ocupa de tot confortul tău, iar un bucătar specializat va găti pentru tot grupul.

Oferte pentru Pieţe de Crăciun

simeon stalpnicul png

Happy Holidays te trimite de Crăciun să vizitezi pieţele organizate de Sărbători în Budapesta-Praga-Viena. Sejurul costă 199 euro/persoană, este de şapte zile şi se pleacă cu autocarul din Bucureşti pe 28 noiembrie şi 12 decembrie. Cazarea se face la hoteluri de 4 stele cu mic dejun inclus. Şi Christian Tour îţi oferă Crăciun în Europa (Praga, Viena, Paris) la tarife de la 159 euro/persoană, pentru patru zile de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, asistenţă turistică. Poţi face chiar Crăciunul la Praga. Intră pe siteul besttourism.ro şi vei găsi sejururi de la 225 de euro/persoană, 5 nopţi de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, asistenţă turistică.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net