Hagi: „Gică Popescu arată bine, muncește și se antrenează”

Ultima actualizare:

    Gică Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani și 1 lună de închisoare, în Dosarul Transferurilor
Gică Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani și 1 lună de închisoare, în Dosarul Transferurilor

Gică Popescu împlinește, joi, 47 de ani. Aflat în Penitenciarul Rahova, fostul fotbalist a fost vizitat astăzi de mai mulți prieteni. Cumnatul lui, Gică Hagi, care a fost inițiatorul acestei vizite, spune că au mâncat tort, au râs și s-au simțit foarte bine.

„Nu a fost o zi tristă, am fost la Gică Popescu, a fost o bucurie. Am fost un grup de colegi. El a fost foarte încântat, am şi râs, am glumit. Nu se aştepta să venim, eu am avut iniţiativa asta. Eu am făcut o listă scurtă cu foşti colegi. A fost şi Chivu. A fost un moment frumos. Am vrut să fim iar împreună, într-un cerc restrâns. Nu am stat în camera lui, pentru că era prea mică pentru şapte persoane”, a spus Hagi, potrivit Mediafax.

Gheorghe Hagi a afirmat că starea de spirit a lui Gheorghe Popescu este una bună, iar foştii internaţionali au mâncat şi câte o felie de tort. „El e bine ca stare de spirit, nu a plâns deloc. El e un luptător. A fost foarte bucuros. Am mâncat şi o felie de tort, am petrecut de dimineaţă. Nu am vorbit despre fotbal, dacă vorbeam despre fotbal poate că se întrista. Arată bine, munceşte şi se antrenează. Nu ştiu dacă speră într-o graţiere. Eu cred că el se va întoarce la fotbal atunci când va ieşi, pentru că el aparţine fotbalului”, a completat Hagi.

Întrebat cum a reuşit să obţină aprobarea pentru această vizită, Gheorghe Hagi a precizat că a fost ajutat de către conducerea penitenciarului. „Eu am fost iniţiatorul. Ne-au ajutat pentru această surpriză şi le mulţumim pentru acest moment frumos”, a explicat Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net