Hacker-ul Micul Fum a fost prins

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Hackerul vedetelor, supranumit "Micul Fum", pe numele său adevărat Emil Lazăr, a fost prins la Arad, anunţă Realitatea TV

Potrivit sursei citate, Marcel Lazăr are 40 de ani şi este acuzat că în perioada octombrie 2010 - iulie 2011 a accesat fără drept, prin încălcarea măsurilor de securitate, conturile de e-mail şi conturile aferente platformei de socializare Facebook, aparţinând unui număr de 7 părţi vătămate, angajaţi ai unui trust media şi alte persoane publice. Poliţia a ridicat din locuinţa acestuia stickuri de memorie şi laptopul pe care avea toate informaţiile despre vedete.

Fotografia pe care şi-a postat-o hackerul Micul Fum pe profilul de Facebook

simeon stalpnicul png

"Micul Fum" a devenit celebru după ce, la jumătatea lunii trecute, a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora. Hackerul urmează să fie adus la Bucureşti pentru audieri. Hacker-ul a păcălit nume grele ale televiziunii Pro TV precum Corina Caragea, Roxana Ciuhulescu şi Dragoş Moştenescu, dar şi alte vedete ca Bianca Drăguşanu, Adrian Cristea, Laura Cosoi, Mircea Zara, Rona Hartner, Elena Băsescu, Daniela Aciu, Raluca Ogică, Răzvan Ciobanu şi Violeta Babliuc.

simeon stalpnicul png

Până acum, Fum Micul a fost foarte zgârcit cu informaţiile despre propria persoană, singurele amănunte legate de el fiind cele referitoare la provenienţa poreclei şi la motivele pentru care a dezvăluit secretele vedetelor. Astfel, hackerul a declarat în urmă cu o lună, pentru adevarul.ro, că nick-ul său reprezintă numele unei plante psihotrope şi că a ales să atace vedetele autohtone pentru a aduce un omagiu Mădălinei Manole. .

«Micul Fum» se fălea că nu se teme că va fi prins de autorităţi: «Nu mi-e frică de Poliţie, sunt conştient de ceea ce fac», a declarat el la vremea respectivă

CITEŞTE ŞI

 «Micul Fum» susţine că are 20 de ani şi e din Maramureş. Vezi ce mai spune despre el!

Micul Fum: «Am o ştire internă: Protv îl ia pe Mircea Badea»

Vedetele Pro TV, atacate de un hacker. Poze intime ale Corinei Caragea, postate pe internet! - FOTO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net