Guvernul susține legea dării în plată cu anumite condiții

Ultima actualizare:

Guvernul susține legea dării în plată doar dacă ea are un caracter social și se adresează, într-adevăr, românilor care nu-și mai pot plăti ratele la creditele ipotecare, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, după ședința Executivului, anunță profit.ro.

Suciu susține însă că Ministerul Finanțelor și Ministrul Justiției au formulat unele amendamente. “Ministerul Justiției sublinia, de exemplu, că nu se cunosc beneficiarii acestei legi, nu se face o distincție netă între cei care nu pot și cei care nu vor să plătească.  De asemenea, Ministerul de Finanțe susține o serie întreagă de amendamente concrete, fie că vorbim de grad de îndatorare, de limită de creditare etc. De asemenea, extinderea programului și la creditele prin programul Prima Casă nu ar fi benefică...”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului. Proiectul de lege a fost votat luni, în unanimitate, de Senat, iar acum va fi dezbătut și de Camera Deputaților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net