În grota asta a ţinut legat un copilaş de doi ani!

Ultima actualizare:

    Petre Ghergheşan (30 ani)  a fost reţinut pentru 24 de ore
Petre Ghergheşan (30 ani) a fost reţinut pentru 24 de ore

Un băieţel de 2 ani şi 7 luni, dispărut, luni din satul constănţean Traianu a fost găsit după zece ore de căutări. Mihăiţă Alexa fusese luat de fostul concubin al surorii sale, legat de mâini şi de picioare şi ascuns într-o grotă, pentru şantajarea fetei.

Mihăiţă Alexa a fost dat în urmărire doar după semnalmente, deoarece familia sa este atât de săracă, încât nu avea nici măcar o poză cu el.

Aveau să treacă zece ore până când copilul a fost găsit, mai mult mort decât viu, într-o grotă situată la 40 de kilometri de locul de unde dispăruse. Era legat cu sfoară de mâini şi de picioare, conştient încă, dar foarte slăbit.

Îl lăsase acolo cel care-l răpise: un tânăr de 30 de ani, fostul iubit al surorii sale cele mari. Fata în vârstă de 20 de ani se despărţise în urmă cu o săptămână de Petre Ghergheşan (30 de ani) din Ovidiu.

Ca s-o convingă să se întoarcă la el, tânărul s-a gândit să o şantajeze cu răpirea frăţiorului ei. El s-a dus la casa familiei Alexe, l-a văzut pe băieţel afară şi a plecat cu el pe jos, până la şosea, unde a făcut autostopul.

Cu o maşină de ocazie a ieşit la drumul ce duce spre Lumina, apoi s-a urcat cu copilul într-un microbuz. Au ajuns până la Ovidiu, unde au coborât şi au mers pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Într-o grotă plină de gunoaie, răpitorul l-a legat pe băieţel cu sfoară de mâini şi de picioare şi l-a lăsat acolo. Anchetatorii au dat rapid de urma lui Ghergheşan, acesta devenind suspectul nr. 1 în dispariţia lui Mihăiţă. El a mărturisit unde îl ascunsese pe copil. Băieţelul a fost dus la spital.

Mama l-a căutat 10 ore

Familia Alexa locuieşte într-un bordei de la marginea satului Traianu, din judeţul Constanţa. Luni dimineaţa, Mihăiţă a ieşit afară, să se joace pe lângă casă. Mama lui a rămas înăuntru, având grijă de alt copil de-al său, nou-născut.

simeon stalpnicul png

După un timp, femeia a ieşit în curte, strigându-şi băieţelul. Mihăiţă nu era nicăieri. Mama l-a căutat un timp singură, dar fără rezultat. Un vecin i-a sărit în ajutor şi a sunat la Poliţie.

Echipaje de poliţişti, jandarmi şi voluntari au început căutările pe câmpul de la Săcele. Copilul a fost căutat inclusiv de un elicopter al Ministerului de Interne ce a survolat zona.

Sibiu- Sufocat cu perna de mamă, pentru că nu era dorit de concubin

La mai bine de două săptămâni de când cadavrul unui copil de 4 ani a fost găsit în Sibiu, ies la iveală detalii şocante.

simeon stalpnicul png

Poliţiştii l-au identificat şi au stabilit că micuţul a fost ucis chiar de către cea care i-a dat viaţă. Băieţelul a fost găsit, pe 26 aprilie, în apropierea liniilor de cale ferată din cartierul sibian Vasile Aron.

Copilul era acoperit până la gât cu un sac de gunoi de culoare neagră. Specialiştii criminalişti au făcut o reconstituire a chipului micuţului şi s-a reuşit identificarea acestuia. 

Astfel, poliţiştii au ajuns la mama copilului, Mădălina Simona S., în vârstă de 25 de ani şi au stabilit că femeia şi-a ucis cu sânge rece copilul. L-a sufocat cu o pernă, după care a aruncat corpul neînsufleţit.

Aceasta a recurs la gestul şocant pentru că micuţul nu era acceptat de concubinul ei, cu care avea o relaţie de 5 luni. Acum, ea a fost arestată şi este cercetată pentru omor calificat.

Cluj- Legată cu un cablu şi înecată de tatăl ei

27 februarie 2012. Cruzime fără margini şi la Cluj. Un bărbat căruia gelozia şi dorinţa de răzbunare i-au luat minţile.

simeon stalpnicul png

De data asta, au plătit cu viaţa doi copii, o fetiţă de 3 ani şi un băiat de 15 ani. Supărat că actuala concubină nu mai vrea să trăiască alături de el, Nicolae Lăpuşte (48 de ani) a dispărut împreună cu doi dintre copii, proveniţi din căsnicii diferite.

S-a înecat cu ei în lacul Tarniţa. Monstrul a avut atâta sânge rece încât pe micuţa Alexandra a legat-o de el cu un cablu electric, ca să fie sigur că nu scapă cu viaţă. Imaginile i-au oripilat chiar şi pe anchetatori. Concluziile legiştilor au arătat că cei doi copii s-au chinuit teribil să trăiască. Mamele împietrite de durere şi-au înmormântat copilaşii.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net