Grindeanu vrea să-l înlocuiască pe şeful SGG cu Victor Ponta

Ultima actualizare:

    Ponta l-a susținut pe Grindeanu, în ultima vreme
Ponta l-a susținut pe Grindeanu, în ultima vreme

Premierul Sorin Grindeanu are la această oră o întâlnire cu secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, urmând să îl demită din funcţie, iar în locul său să fie numit Victor Ponta, au declarat, pentru news.ro, surse guvernamentale.

Această numire şi demitere poate fi făcută direct de către premier, prin ordin, şi se publică în Monitorul Oficial pentru a intra în vigoare.

Busuioc a fost secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltării, în vremea când acesta era condus de Liviu Dragnea, şi este un apropiat al şefului PSD.

Secretarul General al Guvernului are o serie de atribuţii importante în privinţa organizării şi funcţionării Guvernului şi a aparatului administrativ, având competenţe şi în privinţa organizării şedinţelor de Guvern.

Tot joi la Guvern a fost şi fostul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, cunoscut drept un apropiat al lui Victor Ponta.

În urmă cu puțin timp, PSD a luat decizia de a-l exclude pe Grindeanu din partid.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net