Greu cu BAC-ul la Română. Moștenitorul imperiului Frutti Fresh a picat examenul și după contestație

Ultima actualizare:

    Victor Micula nu a promovat Bac-ul nici după contestație
Victor Micula nu a promovat Bac-ul nici după contestație

I s-au oferit toate condițiile ca să învețe, însă, nu a fost în stare să obțină diploma de Bacalaureat. Victoraș Micula, moștenitorul imperiului Frutti Fresh, a picat examenul de maturiatate și după contestație. Nu a primit decât 40 de sutimi în plus, astfel că a rămas cu nota rușinoasă la Română.

Examen cu ghinion pentru Victoraş Micula, fiul milionarului bihorean Victor Micula. Imperiul de milioane de euro pe care-l moștenște nu l-au ajutat, însă, să treacă de Bac. Tânărul a obţinut nota 4 la Limba şi Literatura Română, 7.80 la disciplina obligatorie a probilului-Matematică, respectiv nota 8.60 la proba la alegere- Geografie. A făcut contestație, dar profesorii din acestă comisie nu s-au arătat mai binevoitori. Nu i s-au acordat decât 40 de sutimi, insuficient, astfel că nota finală la Limba şi Literatura Română a rămas tot  4. Asta deși el s-a lăudat că a scris de cel puțin 6-7 și că sigur va trece după contestație. Nu s-a întâmplat, iar, în acestă situație, va fi nevoit să să susţină din nou examenul la Limba şi Literatura Română în sesiunea din toamnă. Victoraș Micula a fost elev la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", din Oradea, după ce mai mulţi ani a studiat la Colegiul Economic "Partenie Cosma" din Oradea, de unde a fost nevoit să se transfere după ce acumulase foarte multe absenţe. Victoraş este considerat cel mai excentric băiat de bani gata de la noi.

Moștenește 160 de milioane de euro

Deşi are doar 18 ani, tănărul se "mândreşte" cu mai multe aroganţe: a mers cu elicopterul la școală, dar și la o mănăstire, unde a aterizat pe aleea principală, speriindu-i pe enoriași. Imperiul pe care-l moștenește se ridică la 160 de milioane de euro, avere strânsă de tatăl său  şi de fratele acestuia din afacerile din turism, imobiliare, media şi producţie. Faimoasa băutură răcoritoare Frutti Fresh este produsă tot de firma lui Victor Micula.

Fiul lui Țociu, respins

Nici fiul actorului Romică Țiciu, Cătălin, nu a a avut mai mult succes la contestație. Astfel, la Română a rămas cu nota pe care o avea 2.40, iar la Istorie de la 4,30, nota i-a crescut până la 4,50. Insuficient, însă, ca să promoveze.

Promovabilitatea la Bac a crescut cu 1,4% după contestație

Rezultatele finale la Bac au fost afișate în urmă cu puțin timp și arată că  promovabilitatea la nivel naţional a crescut cu 1,4%, la 60,65%, după soluţionarea contestaţiilor. Asta înseamnă că rata este mai mare cu 4,25% faţă de 2013, a anunţat vineri Ministerul Educaţiei. Toate mediile le găsiți pe bacalaureat.edu.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net