Gregorian Bivolaru, mărturii din închisoare: „S-ar putea să mi se ia viața”

Ultima actualizare:

    Gregorian Bivolaru a mărturisit că a primit numeroase amenințări cu moarteaFoto: Bianca Sara/Adevărul
Gregorian Bivolaru a mărturisit că a primit numeroase amenințări cu moarteaFoto: Bianca Sara/Adevărul

Gregorian Bivolaru, fondatorul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) din România, se află în detenție la Penitenciarul Bistrița, fiind condamnat la șase ani de închisoare cu executare pentru acte sexuale cu un minor. El a mărturisit într-un interviu că a fost de multe ori amenințat cu moartea.

Gregorian Bivolaru a vorbit jurnaliștilor Adevărul depsre planurile sale de viitor și despre cum a ajuns să fugă în Suedia. El a declarat că deși este foarte mulțumit de felul în care se desfășoară activitatea în cadrul MISA, a fost nevoit să dea piept cu numeroase consecințe nefaste.

Bivolaru a mărturisit că a fost nevoit să părăsească România din cauza informațiilor oferite de mass-media. În Suedia, s-a simțit protejat și a avut șansa de a fi pus în libertate „pentru că s-au convins că era altceva decât ce se spunea în dosar”.

Yoginul a vorbit și despre motivul pentru care și-a schimbat numele din Gregorian Bivolaru în Magnus Aurolsson: „Am ales să-mi schimb numele pentru că o lungă perioadă de timp am primit scrisori de amenințare cu moartea și atunci autoritățile suedeze au decis că este util să am această protecție, dar după aceea, în mod bizar, autoritățile din România au aflat de acest nume și mi l-au divulgat peste tot și pretutindeni și a fost inutil”, a declarat Bivolaru, potrivit sursei citate.

"Da, chiar şi aici. Mi-au scris şi pe casă, este o poveste întreagă. Practic eu am scris nişte cărţi în care am vorbit despre planurile aşa-zişii Illuminati, care cooperează cu masoneria mondială. Am scris şi o carte despre dârele morţii. Este interesant că cu 10 zile înainte să ajung în Franţa, la acel târg de carte unde am fost arestat, am primit o scrisoare în care mi se propunea un târg şi anume să dau ordin, chiar aşa se formula, să dau ordin să fie desfiinţată şcoala de yoga şi mi se spunea că dacă am să fac aceasta şi se va observa că am făcut aceasta, o să primesc 6.666.000 de euro şi după aceea va trebui să încetez să mă mai ocup de spiritualitate şi să fac conferinţe împotriva aşa-zişilor Illuminati. Mi se spunea că dacă va fi cu putinţă voi putea să scriu sub un pseudonim şi să public 10 articole pe an în care să fac apoteoza sistemului acesta noua ordine mondială. Dacă fac aceasta evident o să fiu lăsat în pace şi n-o să mai am niciodată probleme."

A mărturisit că primește în continuare amenințări cu moartea pentru că nu a acceptat să-și desființeze școala de yoga. Potrivit afirmațiilor sale, el se simte în pericol chiar și când se află în închisoare. "S-ar putea să se treacă la o nouă etapă. Adică să mi se ia viața." 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net