Grefieră la Judecătoria Cluj, ipostaze fierbinți! Imaginile, făcute publice

main.jpg

grefiera cluj poze sexy
O grefieră de la Judecătoria Cluj-Napoca s-a pozat în ipostaze indecente
Foto: clujust.ro

Grefiera Mariana Potra de la secția civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca a publicat o serie de imagini „fierbinți”, pe contul ei personal de Facebook. Colegii ei s-au declarat siderați. Oamenii din sistemul judiciar consideră că nu este etic pentru cineva care lucrează în Justiție să pună pe internet astfel de imagini indecente.

„Nu îndeplinește condițiile etice specifice funcției. Vi se par niște poze care reflecta un comportament demn și care promovează ideea de prestigiu al Justiției? Mie nu. Grefierilor la fel nu li se pare. Este de nepermis așa ceva. Grefierii, nu doar judecătorii, trebuie sa aibă un comportament decent în spațiul public, având în vedere ca ICCJ a declarat facebook-ul ca fiind spațiu public, a declarat o altă grefieră”, pentru clujust.ro.

Grefiera s-a scuzat spunând că i-a fost furat telefonul mobil, vineri (8 aprilie), și că hoțul ar fi pus imaginile sexy cu ea pe internet. 

clipboard01.jpg

grefiera cluj poze sexy
Mariana Potra s-a pozat sexy, iar imaginile au fost făcute publice pe Facebook
Foto: clujust.ro

Mariana Potra și-a șters, ulterior, imaginile de pe contul ei de Facebook. Înainte ca aceste poze „fierbinți” să ajungă pe internet, grefiera s-a pozat în biroul de la Judecătoria Cluj-Napoca.

grefiera-poze-fierbinti-1.jpg

grefiera
Grefiera susține că i-a fost furat telefonul
Foto: clujust.ro
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1