Grav accident rutier la Suceava: Două tinere au murit, iar un copil de trei ani este în comă

Ultima actualizare:

    (foto: arhivă)
(foto: arhivă)

O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru ca două tinere să îşi piardă viaţa, iar alte cinci persoane să ajungă la spital. Un copil în vârstă de trei ani este în comă, în urma accidentului produs aseară, pe DN 17 A, în zona comunei sucevene Horodnic de Sus. O şoferiţă nu a acordat prioritate şi a intrat cu maşina în alt autoturism. În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferiţa care nu a acordat prioritate, dar şi o altă tânără, în vârstă de 29 de ani, pasager pe scaunul din dreapta al celuilalt autoturism, transmite Mediafax.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava,  şoferiţa în vârstă de 24 de ani care conducea un autoturism pe un drum comunal dinspre localitatea Horodnic de Sus spre Rădăuţi, a intrat în intersecţia cu DN 17 A şi nu a acordat prioritate, intrând cu maşina într-un alt autoturism. Toate cele cinci victime au ajuns în grija medicilor.

Şoferul maşinii lovite a suferit o fractură deschisă la gambă, un traumatism toracic şi o plagă la un genunchi, în timp ce copilul acestuia, în vârstă de trei ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral închis şi este în comă. Femeia încărcinată, în vârstă de 23 de ani, a suferit o fractură de femur şi este în şoc traumatic, un tânăr în vârstă de 21 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, iar celălalt copil rănit, în vârstă de nouă ani, a fost diagnosticat cu "plagă contuză frontală stânga, contuzie gambe".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net