Grav accident rutier la Satu-Mare. Două autobuze s-au ciocnit, Cod Roșu de intervenție

Ultima actualizare:

    În cele două autobuze se aflau 12 persoane, opt au fost rănite, dintre care două grav
În cele două autobuze se aflau 12 persoane, opt au fost rănite, dintre care două grav

Alarmă de gradul 0 la Satu-Mare, pe una din arterele din muninipiu. Două autobuze s-au ciocnit la primele ore ale dimineții, iar autoritățile au activat Codul Roșu de intervenție. Potrivit știrileprotv.ro, sunt 12 răniți, dintre care opt au ajuns la spital, două persoane fiind în stare gravă

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi, la volanul unui autobuz cu număr de Satu-Mare, nu a acordat prioritate unui vehicul de transport persoane, cu număr de Cluj. Conform Poliţiei Judeţene Satu Mare, șoferul vinovat ieşea de pe o stradă secundară, dar în momentul virajului la stânga, nu s-a asigurat.

Accidentul a avut loc în apropierea parcului industrial din sudul municipiului Satu Mare, iar majoritatea pasagerilor din cele două autobuze erau angajaţi ai firmelor din zonă. Impactul a fost unul violent, şoferul care circula regulamentar rămânând încarcerat în cabină.

Două persoane sunt în stare gravă, respectiv şoferul care circula regulamentar şi un pasager care a ajuns sub unul dintre autobuze, fiind scos de echipajul de descarcerare.

Ceilalţi pasageri au răni superficiale, iar patru au primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital, conform reprezentanţilor Poliţiei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Pentru asigurarea intervenţiei, a fost activat Planul roşu, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, trei echipaje de descarcerare, un echipaj de prim- ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD şi patru echipaje medicaleale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net