Gospodării şi locuinţe din sudul litoralului, inundate în urma unei ploi torenţiale. Au fost avariate și mai multe autoturisme

Ultima actualizare:

    foto: News.ro
foto: News.ro

Mai multe gospodării şi locuinţe din sudul litoralului au fost inundate, vineri după-amiază, în urma unei ploi torenţiale, iar trei copaci au căzut pe mai multe autoturisme în Neptun şi Jupiter, fără a fi înregistrate victime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după amiază, atât pentru a scoate apa din unele gospodării, cât şi pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe maşini, unele intervenţii având loc în staţiuni din sudul litoralului.

Inundații în sudul litorarului

Astfel, în staţiunea Neptun un copac a căzut pe trei autoturisme şi un alt copac a fost dărâmat de vânt pe un alt autoturism parcat în faţa unui hotel. O intervenţie similară a avut loc şi în Jupiter, unde un copac căzut a avariat două autoturisme. 

De asemenea, pompierii au intervenit pentru a îndepărta apa din mai multe locuinţe şi gospodării din Mangalia, dar şi dintr-un magazin din acelaşi municipiu. Au mai fost inundate un magazin din Jupiter, o casă din Saturn, alta din Neptun, o stradă din Venus, o locuinţă din Cotu Văii şi un garaj din 2 Mai.Pompierii au intervenit la o casă inundată din Mangalia, în care se afla o persoană imobilizată la pat. Echipele de la ISU Dobrogea au stabilit că la locul respectiv se aflau şi reprezentanţi ai Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa, deoarece era o defecţiune la o conductă de apă care nu avea legătură cu fenomenele meteorologică, informează news.ro.Pompierii constănţeni au intervenit la un autoturism care a părăsit drumul, a intrat într-un şanţ şi a fost inundat parţial, evenimentul având loc în Cap Aurora, fără a exista persoane rănite.De asemenea, echipele de intervenţie au salvat doi căţei care erau legaţi într-o curte plină cu apă lângă o casă din Eforie. Judeţul Constanţa s-a aflat, vineri după-amiază, sub avertizări cod galben şi cod portocaliu de vreme rea. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net